![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló ... Nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő hely után, de kíváncsi vagyok, ha valaki olyan javaslatokat szoftver leltár követőkód / vonalkódoláshoz. Mi elosztó termékek jelenleg nem rendelkezik vonalkód rájuk, így szeretné kinyomtatni ki a botot a vonalkódokat. Van-e olyan rendszer, amely kapcsolatok vonalkód egy invontory gazdálkodási rendszer, valamint a tételek számát és a megrendelés nyomon követésére, hogy ki van minden egyes termék esetében (emlékeztet stb?) Köszönöm szépen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sage ezt a csomagot állomány kezelésére.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az egyik a My Projects - Kell, hogy az árak Ledger és menedzsment Tracking Software | lseano | Office & Applications | 2 | 15. március 2009 12:55 |
| Stock Fan Fan vagy Új | Bandit4575 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 5. november 2008 20:53 |
| Office Management Software - Keresés | groupinfo | Office & Applications | 1 | 14. Szeptember 2007 09:33 |
| A nyílt forráskódú termékek, illetve a mikro-soft termékek? | joshua77 | General Chat szoftver | 6 | 17. március 2007 21:08 |
| Téma eszközök | |
| |