![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there ... Nesu tikras, ar tai tinkama vieta rašyti, bet aš esu įdomu, jei kas nors turi kokių nors pasiūlymų dėl programinės įrangos inventorizacija stebėjimo / prekybinių ataskaitų rengimą. Mes platinti produktus, kurie šiuo metu neturi jiems barcode todėl norime atspausdinti brūkšniniai kodai prisiklijuoti. Ar egzistuoja sistema, ryšiai brūkšninį į invontory valdymo sistema, taip pat daug skaičių ir siekiant stebėjimą, kad būtų matyti, kas pateko kiekvieno produkto (primena ir tt?) Thanks very much. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sage daryti paketas išteklių valdymui.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vienas iš mano projektų - Man reikia kainos Ledger ir valdymo stebėjimo programinė įranga | lseano | Office Suites & Applications | 2 | Kovas 15, 2009 12:55 |
| Ištekliai Fan arba naujo ventiliatoriaus | Bandit4575 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 5 lapkritis, 2008 20:53 |
| Biuro valdymo programinė įranga - Užklausa | groupinfo | Office Suites & Applications | 1 | 14 rugsėjis 2007 09:33 |
| Atviro kodo produktams arba labai minkštas produktus? | joshua77 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Kovas 17, 2007 21:08 |
| Temos įrankiai | |
| |