![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере ... Им 'не сигуран ако је ово право место за пост, али ја сам задивљен ако неко има било какве предлоге за програме за праћење инвентара / барцодинг. Ми смо га дистрибуира производе на које се тренутно не имати баркод на њих тако да смо желели да одштампате офф баркодовима да на стицк. Да ли постоји систем који баркодовима кравате у инвонторы система управљања, као и пуно бројева и реда праћење како би видели који је добио сваки производ (за подсецха итд?) Хвала пуно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кадуља направити пакет дионица за управљање.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Један од мојих пројеката - Требам цена књига и управљање софтвер за праћење | лсеано | Оффице & Апплицатионс | 2 | 15 март 2009 12:55 |
| Стоцк Фан или Нови Фан | Бандит4575 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5 новембар 2008 20:53 |
| Оффице Манагемент Софтуаре - Упит | гроупинфо | Оффице & Апплицатионс | 1 | 14. сеп 2007 09:33 |
| Опен соурце производ или микро софт производе? | јосхуа77 | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 17 март 2007 21:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |