![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там ... Я не впевнений, що це було правильне місце для пост але мені цікаво, якщо хто-небудь пропозиції на програмне забезпечення для відстеження запасів / штрихкодування. Ми поширюємо продукцію, що в даний час не мають штрих-код на них тому ми хочемо, щоб роздрукувати штрих-код на палиці. Чи існує система, яка пов'язує штрих-кодів в invontory система управління, а також із зазначенням номерів партій і порядок відстеження, щоб подивитися, хто отримав кожного продукту (для нагадує т.д.?) Большое спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sage зробити пакет для управління запасами.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Один з моїх проектів - Мені потрібно, щоб ціни Фінанси та керування Tracking Software | lseano | Office Suites & Застосування | 2 | 15 березня 2009 12:55 |
| Фондовий вентилятора або новий вентилятор | Bandit4575 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 листопада 2008 20:53 |
| Управління Management Software - Query | groupinfo | Office Suites & Застосування | 1 | 14 вересня 2007 09:33 |
| З відкритими початковими кодами або мікро м'яких продуктів? | joshua77 | General Software чат | 6 | 17 березня 2007 21:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |