![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бях просто използвате Microsoft Word, въведете ръчно и копиране и вмъкване на информация в етикета шаблон. Аз запишете файла на моята външна harddrive, давайки му името. Да продължи да работи, спестяване на промените на всеки толкова често. Преди няколко минути, аз натиснете съхраните и да получите следната грешка: Налице е специализирана материя диск грешка регистрирали ~ WRL3831. Дискът, върху което работите има медиен проблем, който не позволява Word от използването му. Опитайте следното: * Опитайте с форматирането на друг диск. * Запазване на документ на друг диск. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Благодаря за връзка към Microsoft помогне страница. За съжаление, това се отнася за Word 2000, а аз съм с Word 2002. Той казва, да се възстанови мрежата връзка, но тя не е била възстановена чрез завъртане го? Аз googled на съобщението за грешка и някой, който също имаше това каза, че те трябваше да преформатирате им на твърдия диск от мазнини с FAT32. Това нещо, което трябва да направя? Ако е така, ще го причиняват никаква вреда или изтриете някой от файловете на твърдия диск? Друг форум каза, че може да има вирус? Аз бях сканирани външните harddrive с Kapersky, SuperAntiSpyware и Malwarebytes, и всичко се обърна нагоре нищо. Преди седмица, обаче, имаше вируси на диска. |
|
| |||
| |||
| Тъй като това изглежда се извършва множество различни аспекти на ОС, Word, Email, външна Drive др Аз бях преместен последните няколко длъжности в Windows операционни системи forum.Hopefully други ще бъде в състояние да даде някои съвети. Аз съм нещо stumped веднага. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Няколко въпроса:
Какво е сегашното формат на вашия външен диск? ... и колко свободно място остава на нея? Ако запазите Word файлове на вашия вътрешен твърд диск, можете да получите същия проблем? Имате ли оригинална Windows Инсталиране на дискове? Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Благодарим ви за отговора! Как да разбера какъв формат ми външно устройство е сега? Аз не се появи да получите същата грешка, използвайки дума, когато файлът е записан директно в моя вътрешен твърд диск. Моят компютър е Dell, дойдоха с инсталиран Windows - Не изглежда да има някакви Windows инсталация CDs. Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Отидете на My Computer (Компютър, ако Vista) Кликнете с десния бутон на устройството и изберете имоти ... Това ще ви кажа на файловата система. С поглед към другите пунктове, може да се окаже, че критично файл от нито дума или Windows е повредена или изтрита. Опитайте се да деинсталирате Word, rebooting и преинсталиране .... и да видим дали това помага. Ако не, ще се нуждаят от Windows диск или да сканирате за липсващи файлове или да се извърши ремонт или повторна Инсталирай. Ти не отговори колко свободно пространство е оставено на външните Drive .... това е почти изцяло от някакъв шанс? |
|
| |||
| |||
| Има 180GB на свободното пространство, оставено на моя външен твърд диск, и то в момента е FAT32 формат. Аз ще се опитам да деинсталирате и инсталирате повторно Microsoft дума, за да видите дали това помага. Благодарности! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| How Do I Конвертирай Моят DVD филм на носителя на дискове в 1 Единични Ави или DAT файл с подводница. | Mohi212 | Мултимедия & Codecs | 4 | 29-ти септември 2009 05:40 |
| Файла, няма да извлечете - казва диск пълна, но не | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 май 2009 г. 14:15 |
| Автомобил скрипт за да отворите файла Setup.exe от диск | Черна магия | Общи Софтуер Чат | 1 | 3 Март 2009 18:37 |
| Имам диск прочети грешка | adeb | Общи Хардуер Чат | 5 | 13 май 2008 г. 07:17 |
| Грешка при четене на дискове | rockpenguin | Дискове & сменяемите носители | 3 | 3 октомври 2007 04:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |