menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

K dispozici je neopravitelná chyba na disku soubor ~ WRL3831

Reply

Thread Nástroje
Old 1.února 2009, 09:55
Amy
Nový člen skupiny

Default K dispozici je neopravitelná chyba na disku soubor ~ WRL3831

Jen jsem se pomocí programu Microsoft Word, ručně zadáním a kopírování a vkládání informací do návěsce šablony. I soubor uložte na můj externí pevný disk, což je jméno. I nadále pracovat, úspory změny každý tak často. Pár minut jsem tisku ušetřit a získat následující chyby:

K dispozici je neopravitelná chyba na disku soubor ~ WRL3831.
Na disku budete pracovat na mediální má problém, který brání aplikaci Word z používání.
Zkuste následující:
* Zkuste jinou formátování disku.
* Uložte dokument na jiný disk.
Old 1.února 2009, 12:03
Moderátor skupiny

Viz zde: Při otevření souboru aplikace Word se pravděpodobně nezdaří s následující chybovou zprávu:

Old 1. února 2009, 12:29
Amy
Nový člen skupiny

Díky za odkaz na stránky společnosti Microsoft pomoci. Bohužel, to se týká aplikace Word 2000, a jsem pomocí aplikace Word 2002. Píšou obnovit síťové připojení, ale to nebyla obnovena otáčením to on?

I googled k chybě, a někým, kdo také měl říci, že na jejich přeformátování pevného disku z FAT na FAT32. Je to něco, co jsem měla dělat? Pokud ano, bude to mít za následek poškození nebo smazat ze souborů na pevném disku?

Dalším fórum říká, že by mohl být virus? I've naskenovaná externí pevný disk s Kapersky, SuperAntiSpyware a Malwarebytes a všichni obrátili se nic. Earlier posledním týdnu však došlo virů na jednotce.
Old 1.února 2009, 13:24
Moderátor skupiny

Vzhledem k tomu, že je to provedly několik různých aspektů OS, Word, Email, externí disk apod. jsem se přestěhoval před pár míst do operačních systémů Windows forum.Hopefully ostatní si budou moci dát několik rad. Jsem jakýmsi pařezy hned.

Old 1.února 2009, 14:00
Dárce Skupina

A několik otázek:

Jaký je současný formát externího disku? ... a kolik volného místa zbývá na to?

Pokud jste uložili Word soubory na interní pevný disk, tak se dostanete stejný problém?

Máte originální instalační disk systému Windows?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1.února 2009, 14:38
Amy
Nový člen skupiny

Děkujeme za vaši odpověď!

Jak mohu vědět, jaký formát můj externí disk nyní?

I podle všeho nemají dostat stejnou chybu pomocí slovo, když je soubor uložen přímo na můj interní pevný disk.

Můj počítač je Dell, a přišel s Windows nainstalovány - nemám zřejmě žádné instalační CD Windows.

Díky!
Old 2 února 2009, 05:05
Dárce Skupina

Přejít na My Computer (Computer, pokud Vista) klepněte pravým tlačítkem myši na disk a zvolte Vlastnosti ... to bude vám File System.
Podíváme-li se na vaše další pracovní místa, může se stát, že kritický soubor z Wordu nebo Windows stalo poškozen nebo odstraněn. Zkuste odinstalovat Word, restartu a znovu .... a uvidíme, jestli to pomůže.
Pokud ne, budete potřebovat Windows disk buď vyhledat chybějící soubory nebo provádět opravy nebo Re-Install.

Vám neodpověděl, kolik volného místa zbývá na externí disk .... je to skoro plný jakoukoli šanci?
Old 2 února 2009, 09:35
Amy
Nový člen skupiny

Je 180gigabajt volného prostoru na levé můj externí pevný disk, který je v současné době ve formátu FAT32.

Budu zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci Microsoft Word a zjistit, jestli to pomůže. Díky!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak to mám udělat Převést Moje Dvd Film o můj pevný disk do 1 Jednolůžkový Avi nebo Dat Soubor s Sub. Mohi212 Multimedia & Kodeky 4 29.září 2009 05:40
Soubor nebude extrakt - říká disk plný, ale není gramble Obecné Software Chat 1 28. května 2009 14:15
Autorun skriptu otevřít soubor setup.exe z disku Black Magic Obecné Software Chat 1 3. března 2009 18:37
Mám disk read error adeb Obecné Hardware Chat 5 13. května 2008 07:17
Disk read error rockpenguin Drives & Removable Media 3 3. října 2007 04:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.