μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Υπάρχει ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα δίσκου στο αρχείο ~ WRL3831

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 09:55
Amy
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Υπάρχει ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα δίσκου στο αρχείο ~ WRL3831

Απλώς χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, με το χέρι και την πληκτρολόγηση αντιγραφή και επικόλληση πληροφοριών σε μια ετικέτα πρότυπο. I αποθηκεύσετε το αρχείο μου σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δίνοντάς της ένα όνομα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να αποθηκεύσετε τις αλλαγές κάθε τόσο. Λίγα λεπτά σε, τύπου Ι και να αποθηκεύσετε το ακόλουθο σφάλμα:

Υπάρχει ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα δίσκου στο αρχείο ~ WRL3831.
Ο δίσκος της εργασίας σας έχει ένα πρόβλημα που εμποδίζει μέσων Word από τη χρήση του.
Δοκιμάστε τα εξής:
* Δοκιμάστε μορφοποίηση άλλο δίσκο.
* Αποθηκεύστε το έγγραφο σε άλλο δίσκο.
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 12:03
Συντονιστής Ομάδας

Δείτε εδώ: Όταν ανοίγετε ένα αρχείο, το Word μπορεί να αποτύχει με το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Old 1 Φεβ 2009, 12:29
Amy
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τη σύνδεση με το Microsoft σελίδα βοήθειας. Δυστυχώς, αυτό ισχύει για το Word 2000, και είμαι με τη χρήση του Word 2002. Λέει για την αποκατάσταση της σύνδεσης με το δίκτυο, αλλά, αν δεν είχε αποκατασταθεί, κλείνοντας το συμβαίνει;

I googled το μήνυμα λάθους, και κάποιον που είχε πει ότι αυτό που έπρεπε να ξανά τους σκληρού δίσκου από FAT σε FAT32. Είναι αυτό κάτι που πρέπει να κάνουμε; Αν ναι, θα προκαλέσουν βλάβη ή να διαγράψετε κάποια από τα αρχεία στο σκληρό δίσκο;

Ένα άλλο φόρουμ λέει ότι θα μπορούσε να είναι ιός; Έχω εξωτερικούς σκληρούς δίσκους την σάρωση με Kapersky, SuperAntiSpyware και Malwarebytes και όλα τίποτα δεν εμφανίστηκε. Προηγούμενα την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, υπάρχουν ιοί για το δίσκο.
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 13:24
Συντονιστής Ομάδας

Από αυτό φαίνεται να πραγματοποιούν πολλαπλές διαφορετικές πτυχές της OS, το Word, Email, Εξωτερικού Drive κλπ. Έχω μετακινηθεί τα τελευταία θέσεις σε λειτουργικά συστήματα Windows forum.Hopefully άλλοι θα είναι σε θέση να δώσει κάποιες συμβουλές. Είμαι είδος stumped τώρα.

Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 14:00
Ομάδα Δωρητών

Μερικά ερωτήματα:

Ποια είναι η σημερινή μορφή της εξωτερικής σας δίσκο; ... και πόσο ελεύθερο χώρο που έχει απομείνει σε αυτό;

Εάν αποθηκεύσετε αρχεία του Word στην εσωτερική σκληρό σας δίσκο, έχετε κάνει το ίδιο πρόβλημα;

Έχετε ένα αυθεντικό CD εγκατάστασης των Windows;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 14:38
Amy
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντησή σας!

Πώς μπορώ να ξέρω τι μορφή μου εξωτερικό δίσκο έχει τώρα;

Δεν φαίνεται να έχουν την ίδια λάθος χρησιμοποιώντας τη λέξη, όταν το αρχείο αποθηκευτεί απευθείας στην εσωτερική μονάδα σκληρού δίσκου μου.

Ο υπολογιστής μου είναι Dell, και κατέληξε με εγκατεστημένα τα Windows - Δεν φαίνεται να έχει τα CD εγκατάστασης των Windows.

Ευχαριστώ!
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 05:05
Ομάδα Δωρητών

Πηγαίνετε στο My Computer (Υπολογιστής εάν Vista), κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου και επιλέξτε Properties ... αυτό θα σας πει το σύστημα αρχείων.
Κοιτάζοντας τις άλλες θέσεις, μπορεί να είναι ότι ένα κρίσιμο αρχείο είτε από το Word ή το Windows έχει καταστραφεί ή να διαγραφούν. Δοκιμάστε την απεγκατάσταση του Word, επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση .... και δείτε αν αυτό βοηθάει.
Εάν δεν θα έχετε την ευκαιρία να χρειάζονται ένα δίσκο με τα Windows είτε για σάρωση λείπουν αρχεία ή να προβεί σε επισκευή ή η εκ νέου εγκατάσταση του.

Δεν έχετε απαντήσει πόσο ελεύθερο χώρο που έχει απομείνει για την εξωτερική Drive .... είναι αυτή η σχεδόν πλήρης από κάθε ευκαιρία;
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 09:35
Amy
Νέο Μέλος Ομάδα

Υπάρχει 180GB ελεύθερου χώρου για την αριστερή μου εξωτερικό σκληρό δίσκο, και είναι σήμερα FAT32 μορφή.

Θα προσπαθήσω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Microsoft Word για να δείτε αν αυτό βοηθάει. Ευχαριστώ!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.