manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Tu je greška na disku neotklonjiv datoteku ~ WRL3831

Reply

Thread Tools
Old 1. veljače 2009, 09:55
AMY
Novi član grupe

Default Tu je greška na disku neotklonjiv datoteku ~ WRL3831

Sam bio pravedan koristeći Microsoft Word, tipkati ručno i kopirati i zalijepiti podatke u neku oznaku predložak. I spremite datoteku na moj vanjski harddrive, dajući joj naziv. Ja i dalje funkcionirati, spremanje promjena svakih toliko često. Nakon par minuta, ja pritisnite Spremi i dobiti sljedeću pogrešku:

Tu je greška na disku neotklonjiv datoteku ~ WRL3831.
Disk na čemu radite je problem medija koji sprečava Word koristi od nje.
Pokušajte sljedeće:
* Pokušajte formatiranje drugog diska.
* Spremite dokument na drugom disku.
Old 1. veljače 2009, 12:03
Moderator / ica grupe

Pogledajte ovdje: Kada otvorite datoteku, Word svibanj propust sa sljedećih poruka o pogrešci:

Old 1. veljača 2009, 12:29
AMY
Novi član grupe

Hvala za link na Microsoftovu stranicu za pomoć. Nažalost, to se odnosi na Word 2000, i Im 'koristeći riječ 2002. Ona kaže da vratite mrežni priključak, ali je to nije obnavljana tako da ga na?

Googled sam poruku o pogrešci, a netko tko je imao i ovaj je rekao da su njihovi reformatizovati na hard disk sa FAT32 na FAT. Je li to nešto što bi trebalo učiniti? Ako je tako, to će uzrokovati štetu ili brisanje bilo koje datoteke na hard disk?

Još jedan forum, kaže da bi mogla biti virus? I've skenirane vanjski harddrive s Kapersky, SuperAntiSpyware i Malwarebytes, i svi se okrenu ništa. Početkom prošlog tjedna ipak, bilo je virusa na disku.
Old 1. veljače 2009, 13:24
Moderator / ica grupe

S obzirom na to čini se da bi se izazvalo više različitih aspekata OS, Word, e-pošta, itd. External Drive preselio sam u posljednjih nekoliko postova u Windows operacijski sustavi forum.Hopefully drugima će biti u stanju dati neki savjet. Ja sam vrsta stumped odmah.

Old 1. veljače 2009, 14:00
Donatorska Grupa

Nekoliko pitanja:

Koji je trenutni format svog vanjski voziti? ... i koliko je slobodnog prostora lijevo na to?

Ako spremite Word datoteka na interni hard disk, da li se isti problem?

Jeste li pravi Windows Installation diska?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 1. veljače 2009, 14:38
AMY
Novi član grupe

Hvala na odgovoru!

Kako ću znati što oblikovati vanjski disk je sad?

Ne izgleda da su dobili istu grešku koristeći riječ, kada je datoteka spremljena izravno na moj interni hard disk.

Moj računalo je Dell, dođe s instaliranim Windows - ne činiti se to imati Windows instalacijski CD-a.

Hvala!
Old 2. veljača 2009, 05:05
Donatorska Grupa

Idite na My Computer (Computer ako Vidik) desnom tipkom miša kliknite pogon, a zatim odaberite Properties ... To će vam reći na File System.
Gledajući vaše postove drugih, on svibanj se da je kritična datoteku s bilo Word ili Windows je postala ošteti ili izbrisana. Deinstalirajte Word, ponovne inicijalizacije operacijskog sust i ponovno instalirajte .... i je li ovo pomaže.
Ako ne, koje ćete trebati Windows disk na bilo za skeniranje datoteka nedostaje ili izvršiti popravak ili Ponovno instalirajte.

Niste odgovorili koliko je slobodnog prostora na lijevoj External Drive .... ovo je skoro puna nikakve šanse?
Old 2. veljača 2009, 09:35
AMY
Novi član grupe

Postoji 180GB slobodnog prostora lijevo na moj vanjski hard disk, i to je trenutno FAT32 formatu.

Ja ću deinstalirajte i ponovno instalirajte Microsoft Word da li ovo pomaže. Hvala!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.