kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Van egy hiba a behajthatatlan disk file ~ WRL3831

Reply

Téma eszközök
Old Február 1, 2009, 09:55
amy
Új tag Csoport

Default Van egy hiba a behajthatatlan disk file ~ WRL3831

Én csak a Microsoft Word, manuális tipizálása és a másolás és beillesztés információk a címkén sablont. Azt a fájlt menteni az én külső merevlemez, melyet egy nevet. Folytatom a munkát, a változtatások mentése minden olyan gyakran. Pár perc, azt nyomja meg a Mentés és kap a következő hiba:

Van egy hiba a behajthatatlan disk file ~ WRL3831.
A lemez már dolgozik egy média problémát, amely megakadályozza, hogy a Word használatát.
Próbálja az alábbiakat:
* Próbálkozzon más formatting disk.
* Mentsd el a dokumentumot egy másik lemezen.
Old Február 1, 2009, 12:03
Moderátor Csoport

Lásd itt: Amikor megnyit egy fájlt, a Word nem sikerül, a következő hibaüzenet jelenik meg:

Old Február 1 2009, 12:29
amy
Új tag Csoport

Köszönöm a linket a Microsoft súgó oldalt. Sajnos, ez vonatkozik a Word 2000-ben, és én vagyok a Word 2002 használatakor. Azt mondja, hogy állítsa helyre a hálózati kapcsolatot, de ez nem javított, pedig azt?

Én googled a hibaüzenet, és valaki, aki szintén ezt mondta, hogy arra, hogy a merevlemezt a zsír FAT32. Ez valami, amit meg kell tennem? Ha igen, majd okoz semmilyen károsodást, vagy törölni bármely, a fájlok a merevlemezen?

Egy másik fórumon azt mondta, lehet a vírus? Én Beolvasott külső merevlemez a Kapersky, SuperAntiSpyware és Malwarebytes, és minden felbukkant semmit. Korábban a múlt héten azonban voltak vírusok a meghajtón.
Old Február 1, 2009, 13:24
Moderátor Csoport

Mivel úgy tűnik, hogy határon több különböző szempontjait, az operációs rendszer, Word, Email, External Drive stb I've mozgott az utóbbi néhány hozzászólás a Windows operációs rendszerek forum.Hopefully mások is, hogy néhány tanácsot. Én egyfajta stumped most.

Old Február 1, 2009, 14:00
Donor Group

Néhány kérdés:

Mi az a jelenlegi formájában a külső meghajtó? ... és mennyi szabad hely maradt rajta?

Ha menteni a Word fájlokat belső merevlemezt, do you get the same problem?

Van egy eredeti Windows telepítő lemez?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 1, 2009, 14:38
amy
Új tag Csoport

Köszönöm válaszát!

Honnan tudom, hogy milyen formában én külső meghajtó van most?

Nem úgy tűnik, hogy el ugyanazt a hibát használ szó, amikor a kép mentése közvetlenül az én belső merevlemezére.

A számítógép a Dell, majd telepíteni a Windows - Nem úgy tűnik, hogy a Windows telepítő CD-ken.

Köszönöm!
Old Február 2, 2009, 05:05
Donor Group

Tovább a My Computer (Számítógép, ha Vista) jobb klikk a meghajtóra, és válasszuk a Tulajdonságok ... ez megmondja, a File System.
Ránézünk a másik állás, akkor lehet, hogy egy kritikus fájlt vagy Word vagy a Windows vált sérült, vagy el kell hagyni. Próbáld meg eltávolítani a Word, az újraindítás és újratelepítése .... , és ha ez segít.
Ha nem, akkor lesz szüksége a Windows lemezt sem beolvasni a hiányzó fájlokat, vagy elvégezni a javítást, vagy telepítse újra.

Ön nem válaszolt, hogy mennyi szabad hely marad a külső meghajtó .... ez majdnem a teljes esetleg?
Old Február 2, 2009, 09:35
amy
Új tag Csoport

Van 180GB szabad hely marad az én külső merevlemezt, és jelenleg FAT32 formátumban.

Megpróbálom eltávolítani, majd újratelepíteni a Microsoft Word, hátha ez segít. Köszönöm!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
How Do I Konvertálás My Dvd Film a My Hard Disk 1 történő egységes Avi vagy Dat Adatállomány Sub. Mohi212 Multimédia és kodekek 4 Szeptember 29, 2009 05:40
A fájl nem kivonat - mondja a teljes lemez, de nem gramble General Chat szoftver 1 28. május 2009 14:15
Autorun parancsfájlt, hogy megnyitja a setup.exe fájlt a lemezen Black Magic General Chat szoftver 1 3. március 2009 18:37
Megvan a lemez olvasási hiba adeb Általános fémáru Chat 5 13. május 2008 07:17
Disk Read Error rockpenguin Drives & Removable Media 3 3. október 2007 04:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.