![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak a Microsoft Word, manuális tipizálása és a másolás és beillesztés információk a címkén sablont. Azt a fájlt menteni az én külső merevlemez, melyet egy nevet. Folytatom a munkát, a változtatások mentése minden olyan gyakran. Pár perc, azt nyomja meg a Mentés és kap a következő hiba: Van egy hiba a behajthatatlan disk file ~ WRL3831. A lemez már dolgozik egy média problémát, amely megakadályozza, hogy a Word használatát. Próbálja az alábbiakat: * Próbálkozzon más formatting disk. * Mentsd el a dokumentumot egy másik lemezen. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a linket a Microsoft súgó oldalt. Sajnos, ez vonatkozik a Word 2000-ben, és én vagyok a Word 2002 használatakor. Azt mondja, hogy állítsa helyre a hálózati kapcsolatot, de ez nem javított, pedig azt? Én googled a hibaüzenet, és valaki, aki szintén ezt mondta, hogy arra, hogy a merevlemezt a zsír FAT32. Ez valami, amit meg kell tennem? Ha igen, majd okoz semmilyen károsodást, vagy törölni bármely, a fájlok a merevlemezen? Egy másik fórumon azt mondta, lehet a vírus? Én Beolvasott külső merevlemez a Kapersky, SuperAntiSpyware és Malwarebytes, és minden felbukkant semmit. Korábban a múlt héten azonban voltak vírusok a meghajtón. |
|
| |||
| |||
| Mivel úgy tűnik, hogy határon több különböző szempontjait, az operációs rendszer, Word, Email, External Drive stb I've mozgott az utóbbi néhány hozzászólás a Windows operációs rendszerek forum.Hopefully mások is, hogy néhány tanácsot. Én egyfajta stumped most. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Néhány kérdés:
Mi az a jelenlegi formájában a külső meghajtó? ... és mennyi szabad hely maradt rajta? Ha menteni a Word fájlokat belső merevlemezt, do you get the same problem? Van egy eredeti Windows telepítő lemez? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm válaszát! Honnan tudom, hogy milyen formában én külső meghajtó van most? Nem úgy tűnik, hogy el ugyanazt a hibát használ szó, amikor a kép mentése közvetlenül az én belső merevlemezére. A számítógép a Dell, majd telepíteni a Windows - Nem úgy tűnik, hogy a Windows telepítő CD-ken. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Tovább a My Computer (Számítógép, ha Vista) jobb klikk a meghajtóra, és válasszuk a Tulajdonságok ... ez megmondja, a File System. Ránézünk a másik állás, akkor lehet, hogy egy kritikus fájlt vagy Word vagy a Windows vált sérült, vagy el kell hagyni. Próbáld meg eltávolítani a Word, az újraindítás és újratelepítése .... , és ha ez segít. Ha nem, akkor lesz szüksége a Windows lemezt sem beolvasni a hiányzó fájlokat, vagy elvégezni a javítást, vagy telepítse újra. Ön nem válaszolt, hogy mennyi szabad hely marad a külső meghajtó .... ez majdnem a teljes esetleg? |
|
| |||
| |||
| Van 180GB szabad hely marad az én külső merevlemezt, és jelenleg FAT32 formátumban. Megpróbálom eltávolítani, majd újratelepíteni a Microsoft Word, hátha ez segít. Köszönöm! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| How Do I Konvertálás My Dvd Film a My Hard Disk 1 történő egységes Avi vagy Dat Adatállomány Sub. | Mohi212 | Multimédia és kodekek | 4 | Szeptember 29, 2009 05:40 |
| A fájl nem kivonat - mondja a teljes lemez, de nem | gramble | General Chat szoftver | 1 | 28. május 2009 14:15 |
| Autorun parancsfájlt, hogy megnyitja a setup.exe fájlt a lemezen | Black Magic | General Chat szoftver | 1 | 3. március 2009 18:37 |
| Megvan a lemez olvasási hiba | adeb | Általános fémáru Chat | 5 | 13. május 2008 07:17 |
| Disk Read Error | rockpenguin | Drives & Removable Media | 3 | 3. október 2007 04:18 |
| Téma eszközök | |
| |