![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני רק משתמש ב-Microsoft Word, להקליד ידנית או להעתיק ולהדביק מידע לתוך תבנית התווית. אוכל לשמור את הקובץ במחשב שלי harddrive חיצוניים, נותן את זה שם. אני ממשיך לעבוד, לשמור את השינויים לעיתים קרובות כל כך. אחרי כמה דקות, אני הקש שמור וקבל את השגיאה הבאה: יש שגיאות בדיסק unrecoverable על הקובץ ~ WRL3831. הדיסק שאתה עובד על התקשורת יש בעיה שמונעת מ-Word משתמש בו. נסה את הפעולות הבאות: * נסה עיצוב אחר בדיסק. * שמור את המסמך לכונן אחר. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| תודה על הקישור ל-Microsoft דף עזרה. למרבה הצער, זה חל על Word 2000, ואני משתמש ב-Word 2002. זה אומר כדי לשחזר את החיבור לרשת, אבל יש בה לא שוחזר על ידי הפיכת אותו? אני googled את הודעת השגיאה, ואת מי זה היה גם אמר כי הם היו צריכים לאתחל מחדש את הדיסק הקשיח מ-FAT32 ל-FAT. האם זה משהו שאני צריך לעשות? אם כן, האם זה גורם נזק או מחיקה של כל הקבצים על הכונן הקשיח? פורום אחר אומר שזה יכול להיות וירוס? ביצעתי סריקת החיצוני harddrive עם Kapersky, SuperAntiSpyware ו Malwarebytes, וכל דבר פנו למעלה. מוקדם יותר בשבוע שעבר יחד עם זאת, היו וירוסים על הכונן. |
|
| |||
| |||
| מאז זה נראה effecting במספר היבטים שונים של מערכת ההפעלה, Word, דואר אלקטרוני, כונן חיצוני וכו 'אני עברת את האחרון כמה הודעות לתוך מערכות ההפעלה Windows forum.Hopefully אחרים יוכלו לתת עצה. אני סוג של stumped עכשיו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מספר שאלות:
מהו הפורמט הנוכחי של הכונן החיצוני שלך? ... וכמה שטח פנוי הוא עזב אותה? אם תשמור את קבצי Word על הכונן הקשיח הפנימי שלך, אתה מקבל את אותה בעיה? האם יש לך דיסק ההתקנה המקורי של Windows? המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה שלך! איך אני יודע מה פורמט הכונן החיצוני שלי עכשיו? אני לא נראה אותו יש לקבל את השגיאה באמצעות Word, כאשר הקובץ נשמר ישירות על הכונן הקשיח הפנימי שלי. המחשב שלי הוא של Dell, וכן הגיע מותקן עם Windows - אני לא נראה לך תקליטורי ההתקנה של Windows. תודה! |
|
| |||
| |||
| עבור אל המחשב שלי (המחשב אם Vista) ימין לחץ על הכונן ובחר נכסים ... זה יראו את מערכת הקבצים. כאשר מסתכלים על רשומות אחרות שלך, כי הוא עשוי להיות קריטי גם קובץ Word או מ-Windows פגום או נמחק. נסה בהסרת ההתקנה של Word, יתכן ואיתחול מחדש ו .... ולראות אם זה עוזר. אם לא, אתה צריך ללכת על הדיסק של Windows או סריקה של קבצים חסרים או לבצע תיקון או להתקין מחדש. אתה לא עונה עד כמה הוא נותר שטח פנוי על הכונן החיצוני .... זה כמעט מלא על ידי כל סיכוי? |
|
| |||
| |||
| יש 180GB של שטח פנוי נותר לי על כונן קשיח חיצוני, והוא נמצא כעת בפורמט FAT32. אני אנסה ו בהסרת ההתקנה מחדש של Microsoft Word, כדי לראות אם זה עוזר. תודה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד להמיר אזור Dvd סרטים על דיסק קשיח לתוך אזור יחיד אבי 1 או קובץ DAT עם Sub. | Mohi212 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 29 ספטמבר 2009 05:40 |
| לחלץ קבצים לא - אומר הדיסק מלא, אבל את לא | gramble | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 במאי 2009 14:15 |
| האוטומטית סקריפט לפתוח את הקובץ setup.exe מתוך הדיסק | הקסם השחור | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 3rd מרץ 2009 18:37 |
| יש לי דיסק קרא שגיאה | adeb | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 13 במאי 2008 07:17 |
| הדיסק קרא שגיאה | rockpenguin | כוננים & נשלפת | 3 | 3rd אוקטובר 2007 04:18 |
| שרשרת כלים | |
| |