![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tik naudojant "Microsoft Word", rankiniu būdu įvesti ir nukopijuoti informaciją į etiketę šabloną. Galiu įrašyti į savo išorinį diską failą, suteikiant jam pavadinimą. Aš ir toliau dirbti, taupyti keičiasi kas taip dažnai. Kelias minutes, aš paspauskite Išsaugoti ir gauti tokį klaidos pranešimą: Šiuo Stabdymo disko klaida failą ~ WRL3831. Disko dirbate jau žiniasklaidos problema, kuri neleidžia Word jį naudoti. Try the following: * Bandykite formatavimo kitą diską. * Išsaugokite dokumentą į kitą diską. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ačiū už nuorodą į "Microsoft" pagalbos puslapyje. Deja, ji taikoma Word 2000, ir aš naudojant Word 2002. Ji sako, kad atkurti ryšį su tinklu, bet ji nebuvo atstatyta, sukant jį? Aš googled klaidos pranešimas, ir kažkas, kuris taip pat turėjo tai sakė, kad jie turėjo suformatuoti savo standųjį diską iš FAT į FAT32. Tai ką turėčiau daryti? Jei taip, tai bus padaryti bet kokią žalą ar ištrinti bet kokią kietajame diske failus? Kitas forume sako, kad ji galėtų būti virusas? Aš nuskaityti diską su išorės Kapersky, SuperAntiSpyware ir Malwarebytes, ir visi atlašus nieko. Anksčiau praėjusią savaitę, tačiau buvo virusų diske. |
|
| |||
| |||
| Kadangi atrodo, jog tai bus galima atlikti daug įvairių aspektų OS, Word, E, išorinį diską ir tt Aš persikėlė pastaruosius keletą postų į "Windows" operacinės sistemos forum.Hopefully kiti galės pateikti keletą patarimų. I'm sort of stumped dabar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keletą klausimų:
Koks yra dabartinis formatas jūsų išorinį diską? ... ir kiek laisvos vietos liko apie jį? Jei išsaugosite savo Word failus į savo vidaus kietajame diske, jūs gaunate tą pačią problemą? Ar turite originalią "Windows" diegimo disko? Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą! Kaip man sužinoti, kokiu formatu mano išorinis diskas jau dabar? Man neatrodo, kad gauti tą pačią klaidą, naudojant žodžius, kai failas įrašomas tiesiai į mano vidinio kietojo disko. Mano kompiuteris yra Dell ir buvo įdiegta kartu su Windows - aš, atrodo, neturi jokių Windows diegimo CD. Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Eikite į "My Computer (Computer jei Vista) dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite diską ir pasirinkite Properties ... tai pasakys failų sistema. Pažvelgus į kitų savo pareigų, gali būti, kad kritinė failą arba "Word" arba "Windows" buvo sugadintas ar ištrinti. Pabandykite pašalinti Word "," perkrauna ir vėl .... ir pažiūrėkite, ar tai padės. Jei ne, jūs ketinate reikia "Windows diske arba ieškoti trūkstamų failų ar atlikti remonto ar iš naujo įdiegti. Jūs neatsakė, kiek laisvos vietos liko apie išorinį diską .... tai beveik visiškai bet šansas? |
|
| |||
| |||
| Yra 180GB laisvos vietos liko ant mano išorinį kietąjį diską, o šiuo metu yra FAT32 formatu. Aš pabandykite pašalinti ir iš naujo įdiegti Microsoft Word patikrinti, ar tai padės. Ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip paversti Mano DVD filmų į savo kietąjį diską į 1 Single AVI arba DAT bylą su sub. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 29 rugsėjis 2009 05:40 |
| Failo nebus ekstraktas - sako diskas pilnas, tačiau jos nėra | gramble | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Gegužė 28, 2009 14:15 |
| Autorun scenarijų atidaryti setup.exe failą iš disko | Black Magic | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 3 kovas 2009 18:37 |
| Aš disko skaitymo klaida | adeb | General Hardware Chat | 5 | Gegužė 13, 2008 07:17 |
| Disko skaitymo klaida | rockpenguin | Drives & Removable Media | 3 | 3 spalis, 2007 04:18 |
| Temos įrankiai | |
| |