![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikai, izmantojot Microsoft Word, manuāli ierakstot un kopējot un ielīmējot tulkot informāciju etiķetē veidni. Es saglabājiet failu uz manu ārējo Harddrive, dodot tai vārdu. Es turpinu strādāt, ietaupīt mainās katru tik bieži. Dažas minūtes, es nospiediet Saglabāt un saņemt šādu kļūdu: Ir neizmantojams diska kļūdas failā ~ WRL3831. Diska jūs strādā ir mediju problēma, kas neļauj Word izmantot to. Mēģiniet šo: * Try formatējumu citu disku. * Saglabāt dokumentu citā diskā. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Paldies par saiti uz microsoft palīdzības lapā. Diemžēl tā ir piemērojama līdz 2000 vārdu, un es izmantoju Word 2002. Tajā teikts, lai atjaunotu tīkla savienojumu, bet tas nav atjaunota, griežot to? Es googled kļūdas ziņojums, un kāds, kam arī bijusi šī teica, ka viņi bija pārformatēt savu cieto disku no FAT uz FAT32. Tas ir kaut kas man jādara? Ja tā, vai tā radīt kaitējumu vai dzēst jebkuru no cietā diska faili? Citā forumā saka, ka tā varētu būt vīrusu? Esmu skenēts ārējo Harddrive ar Kapersky, SuperAntiSpyware un Malwarebytes, un visi pagriezās augšu neko. Agrāk pagājušajā nedēļā tomēr tika vīrusi uz diska. |
|
| |||
| |||
| Tā kā tas, šķiet, ir īstenojušas vairākus dažādiem aspektiem OS, Word, Email, External Drive uc Esmu pārcelts pēdējo amata vietas par Windows Operating Systems forum.Hopefully citi varēs sniegt dažus padomus. Es esmu veida stumped tiesības tagad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daži jautājumi:
Kāda ir pašreizējā formātā jūsu ārējā diska? ... un cik daudz brīvas vietas ir atlicis par to? Ja saglabājat Word failus jūsu iekšējā cietā diska, vai jums pati problēma? Vai jums ir oriģinālā Windows instalācijas disku? Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi! Kā es varu zināt, kādā formātā manu ārējo disku ir tagad? Man šķiet, nav iegūt pati kļūda, lietojot vārdu, kad fails ir saglabāts tieši uz manu iekšējo cieto disku. Mans dators ir Dell un nāca instalēta ar Windows - man nešķiet, ka kāds no Windows instalācijas CD. Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Iet uz My Computer (Dators ja Vista) tiesības uz diska un izvēlieties Properties ... tas tev pastāstīs File System. Meklē pēc jūsu pārējie darbinieki, tas var būt, ka kritisko failu vai nu no Word vai Windows ir kļuvis par bojātu vai dzēšanu. Mēģiniet atinstalēt Word, rebooting un pārinstalēt .... un redzēt, ja tas palīdz. Ja nē, jums būs nepieciešama Windows disku, vai nu meklēt trūkstošos failus vai veikt remontu vai Re-Install. Jums neatbildēja, cik daudz brīvas vietas ir atlicis uz External Drive .... tas ir gandrīz pilnībā ir iespējamas? |
|
| |||
| |||
| Nav 180GB brīvas vietas uz manu ārējo cieto disku, un tas pašlaik ir FAT32 formāts. Es mēģināt atinstalēt un pārinstalēt Microsoft Word, lai redzētu, vai tas palīdz. Pateicība! |