![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja tylko przy użyciu programu Microsoft Word, ręczne wpisywanie i kopiowanie i wklejanie informacji na etykiecie szablonu. I zapisz plik na moim zewnętrznych dysków twardych, nadając jej nazwę. I nadal działa, zapisując zmiany tak często. Kilka minut, I naciśnij Zapisz i dostać się następujący błąd: Istnieje nieodwracalny błąd dysku w pliku ~ WRL3831. Dysk you're pracy w mediach ma problem, który uniemożliwia Word z jej używania. Spróbuj wykonać następujące czynności: * Spróbuj innego formatowania dysku. * Zapisz dokument na inny dysk. |
|
| |||
| |||
| Zobacz tutaj: Po otwarciu pliku, program Word może zakończyć się niepowodzeniem z następującym komunikatem o błędzie: |
|
| |||
| |||
| Thanks for the link do strony Microsoft pomoże. Niestety, nie stosuje się do programu Word 2000, a ja jestem przy użyciu programu Word 2002. Twierdzi, aby przywrócić połączenia, ale to nie zostało przywrócone, obracając go w? I googled komunikat o błędzie, a także ktoś, kto miał ten powiedział, że do ich sformatować twardy dysk z FAT na system FAT32. Czy to coś co powinien zrobić? Jeśli tak, będzie to powodować żadnej szkody lub usuwać żadnych plików na dysku twardym? Inny twierdzi, że forum może być wirus? I've zeskanowane zewnętrznych dysków twardych z Kapersky, SuperAntiSpyware oraz Malwarebytes, a wszyscy się do niczego. Wcześniej jednak w zeszłym tygodniu, było wirusów na dysku. |
|
| |||
| |||
| Ponieważ jest to dokonania wielu różnych aspektów systemu operacyjnego, Word, e-mail, zewnętrzny dysk itp. I've przeniósł ostatnich kilku stanowisk w systemach operacyjnych Windows forum.Hopefully inni będą mogli dać kilka rad. I'm sort of stumped teraz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kilka pytań:
Jaki jest aktualny format swój zewnętrzny napęd? ... i ile wolnego miejsca pozostało na nim? Jeśli zapisać Word Pliki do swojego wewnętrznego dysku twardego, czy masz ten sam problem? Masz oryginalnego dysku instalacyjnego systemu Windows? My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź! Skąd mam wiedzieć, co formacie mój zewnętrzny napęd ma teraz? I nie wydaje się otrzymać ten sam błąd używając słowa, gdy plik jest zapisywany bezpośrednio na mój wewnętrzny dysk twardy. Mój komputer jest Dell, i wszedł zainstalowany w systemie Windows - nie wydaje się mieć żadnych płyt instalacyjnych systemu Windows. Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Przejdź do Mój komputer (komputer, jeśli Vista) kliknij prawym przyciskiem myszy dysk, i wybierz Właściwości ... to powiem ci systemu plików. Patrząc na innych stanowisk, to może być krytyczny ze plik Word lub Windows został uszkodzony lub usunięty. Odinstaluj Word, zrestartować system i ponownie zainstalować .... i zobacz czy to pomoże. Jeśli nie, będziemy potrzebować Windows dysk albo skanowanie w poszukiwaniu brakujących plików lub do wykonywania napraw lub ponownie zainstalować. Nie odpowiedzi, ile wolnego miejsca pozostało na zewnętrzny dysk .... to prawie całości przez jakiekolwiek szanse? |
|
| |||
| |||
| Istnieje 180GB wolnego miejsca na moim zewnętrznym dysku twardym i jest obecnie w formacie FAT32. Postaram odinstalowywania i ponownego instalowania programu Microsoft Word, aby sprawdzić, czy to pomaga. Dzięki! |