![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som sa pomocou programu Microsoft Word, ručne zadaním a kopírovanie a vkladanie informácií do náveske šablóny. I súbor uložte na môj externý pevný disk, čo je meno. I naďalej pracovať, úspory zmeny každý tak často. Pár minút som tlače ušetriť a získať nasledujúce chyby: K dispozícii je neopraviteľnú chyba na disku súbor ~ WRL3831. Na disku budete pracovať na mediálne má problém, ktorý bráni aplikácii Word z používania. Skúste nasledujúce: * Skúste inú formátovania disku. * Uložte dokument na iný disk. |
|
| |||
| |||
| Pozri tu: Pri otvorení súboru programu Word sa pravdepodobne nepodarí s nasledujúce chybové hlásenie: |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odkaz na stránky spoločnosti Microsoft pomoci. Bohužiaľ, to sa týka aplikácie Word 2000, a som pomocou programu Word 2002. Píšou obnoviť sieťové pripojenie, ale to nebola obnovená otáčaním to on? I googled k chybe, a niekým, kto tiež mal povedať, že na ich preformátovania pevného disku z FAT na FAT32. Je to niečo, čo som mala robiť? Ak áno, bude to mať za následok poškodenie alebo zmazať zo súborov na pevnom disku? Ďalším fórum hovorí, že by mohol byť vírus? I've skenovaná externý pevný disk s Kapersky, SuperAntiSpyware a Malwarebytes a všetci obrátili sa nič. Earlier poslednom týždni však došlo vírusov na jednotke. |
|
| |||
| |||
| Vzhľadom k tomu, že je to vykonali niekoľko rôznych aspektov OS, Word, Email, externý disk apod som sa presťahoval pred pár miest do operačných systémov Windows forum.Hopefully ostatné si budú môcť dať niekoľko rád. Som akýmsi pne hned. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A niekoľko otázok:
Aký je súčasný formát externého disku? ... a koľko voľného miesta ostáva na to? Ak ste uložili Word súbory na interný pevný disk, tak sa dostanete rovnaký problém? Máte originálny inštalačný disk systému Windows? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu odpoveď! Ako môžem vedieť, aký formát môj externý disk teraz? I podľa všetkého nemajú dostať rovnakú chybu pomocou slovo, keď je súbor uložený priamo na môj interný pevný disk. Môj počítač je Dell, a prišiel s Windows nainštalované - nemám zrejme žiadne inštalačné CD Windows. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Prejsť na My Computer (Computer, ak Vista) kliknite pravým tlačidlom myši na disk a vyberte Vlastnosti ... to bude vám File System. Podíváme-li se na vaše ďalšie pracovné miesta, môže sa stať, že kritický súbor z Wordu alebo Windows stalo poškodený alebo odstránený. Skúste odinštalovať Word, reštarte a znovu .... a uvidíme, či to pomôže. Ak nie, budete potrebovať Windows disk buď vyhľadať chýbajúce súbory alebo vykonávať opravy alebo Re-Install. Vám neodpovedal, koľko voľného miesta ostáva na externý disk .... je to skoro plný akúkoľvek šancu? |
|
| |||
| |||
| Je 180gigabajt voľného priestoru na ľavej môj externý pevný disk, ktorý je v súčasnej dobe vo formáte FAT32. Budem skúste odinštalovať a znovu nainštalovať program Microsoft Word a zistiť, či to pomôže. Vďaka! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako to mám urobiť Konvertova Moja Dvd Film o môj pevný disk do 1 Jednolôžková Avi alebo Dat Súbor s Sub. | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 29.září 2009 05:40 |
| Súbor nebude extrakt - hovorí disk plný, ale nie je | gramble | Všeobecné Software Chat | 1 | 28. mája 2009 14:15 |
| Autorun skriptu otvoriť súbor setup.exe z disku | Black Magic | Všeobecné Software Chat | 1 | 3. marca 2009 18:37 |
| Mám disk read error | adeb | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 13. mája 2008 07:17 |
| Disk read error | rockpenguin | Drives & Removable Media | 3 | 3. októbra 2007 04:18 |
| Thread Tools | |
| |