мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Ту је грешка на диску неотклоњив датотеку ~ УРЛ3831

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2009, 09:55
Нови члан групе

Default Ту је грешка на диску неотклоњив датотеку ~ УРЛ3831

ЈА је праведан користећи Мицрософт Уорд, куцате ручно и копирате и налепите податке у неку ознаку шаблон. И сачувајте датотеку на мој вањски харддриве, дајући јој назив. Ја и даље функционисати, чување промена сваких толико често. Након пар минута, ја притисните Сачувај и добити следећу грешку:

Ту је грешка на диску неотклоњив датотеку ~ УРЛ3831.
Диск на чему радите је проблем медија који спречава Уорд користи од ње.
Покушајте следеће:
* Покушајте форматирање другог диска.
* Сачувајте документ на другом диску.
Old 1. Мар 2009, 12:03
Модератор / ица групе

Погледајте овде: Када отворите датотеку, Уорд мај пропуст са следећих порука о грешци:

Old 1. фебруар 2009, 12:29
Нови члан групе

Хвала за линк на? У Мицрософт страницу за помоћ. Нажалост, то се односи на Уорд 2000, и Им 'помоћу реч 2002. Она каже да вратите мрежни прикључак, али је то није обнављана тако да га на?

Гооглед сам поруку о грешци, а неко ко је имао и овај је рекао да су њихови реформатизовати на хард диск са ФАТ32 на ФАТ. Да ли је то нешто што би требало да учини? Ако је тако, то ће изазвати штету или брисање било које датотеке на хард диск?

Још један форум, каже да би могла бити вирус? И'ве скениране спољни харддриве са Каперскы, СуперАнтиСпыуаре и Малуаребытес, и сви се окрену ништа. Почетком прошлог недеље, ипак, било је вируса на диску.
Old 1. Мар 2009, 13:24
Модератор / ица групе

С обзиром на то чини се да би се изазвало више различитих аспеката ОС, Уорд, е-маил, итд Екстернал Дриве преселио сам у последњих неколико постова у Уиндоус оперативни системи форум.Хопефуллы другима ће бити у стању да да неки савет. Ја сам врста стумпед одмах.

Old 1. Мар 2009, 14:00
Донаторска Група

Неколико питања:

Који је тренутни формат свог вањски возити? ... и колико је слободног простора лево на то?

Ако сачувајте Уорд датотека на интерни хард диск, да ли се исти проблем?

Јесте ли прави Уиндоус Инсталлатион диска?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 1. Мар 2009, 14:38
Нови члан групе

Хвала на одговору!

Како да знам шта обликовати спољни диск је сад?

Не изгледа да су добили исту грешку користећи реч, када је датотека сачувана директно на мој интерни хард диск.

Мој рачунар је Делл, дође са инсталираним Уиндоус - не чинити се за имати Уиндоус инсталациони ЦД-а.

Хвала!
Old 2. Мар 2009, 05:05
Донаторска Група

Идите на Мы Цомпутер (Цомпутер ако Видик) десним тастером миша кликните погон, а затим изаберите Пропертиес ... То ће вам рећи на Филе Сыстем.
Гледајући ваше постове других, он мај се да је критична датотеку са било Уорд или Уиндоус је постала оштети или избрисана. Уклоните инсталацију комплета алатки Уорд, поновног покретања оперативног сушта и поново инсталирајте .... и је ли ово помаже.
Ако не, које ћете требати Уиндоус диск на било за скенирање датотека недостаје или извршити поправку или Поново инсталирајте.

Нисте одговорили колико је слободног простора на левој Екстернал Дриве .... ово је скоро пуна никакве шансе?
Old 2. Мар 2009, 09:35
Нови члан групе

Постоји 180ГБ слободног простора лево на мој вањски хард диск, и то је тренутно ФАТ32 формату.

Ја ћу уклоните инсталацију комплета алатки и поново инсталирајте Мицрософт Уорд да ли ово помаже. Хвала!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц