![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је праведан користећи Мицрософт Уорд, куцате ручно и копирате и налепите податке у неку ознаку шаблон. И сачувајте датотеку на мој вањски харддриве, дајући јој назив. Ја и даље функционисати, чување промена сваких толико често. Након пар минута, ја притисните Сачувај и добити следећу грешку: Ту је грешка на диску неотклоњив датотеку ~ УРЛ3831. Диск на чему радите је проблем медија који спречава Уорд користи од ње. Покушајте следеће: * Покушајте форматирање другог диска. * Сачувајте документ на другом диску. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Хвала за линк на? У Мицрософт страницу за помоћ. Нажалост, то се односи на Уорд 2000, и Им 'помоћу реч 2002. Она каже да вратите мрежни прикључак, али је то није обнављана тако да га на? Гооглед сам поруку о грешци, а неко ко је имао и овај је рекао да су њихови реформатизовати на хард диск са ФАТ32 на ФАТ. Да ли је то нешто што би требало да учини? Ако је тако, то ће изазвати штету или брисање било које датотеке на хард диск? Још један форум, каже да би могла бити вирус? И'ве скениране спољни харддриве са Каперскы, СуперАнтиСпыуаре и Малуаребытес, и сви се окрену ништа. Почетком прошлог недеље, ипак, било је вируса на диску. |
|
| |||
| |||
| С обзиром на то чини се да би се изазвало више различитих аспеката ОС, Уорд, е-маил, итд Екстернал Дриве преселио сам у последњих неколико постова у Уиндоус оперативни системи форум.Хопефуллы другима ће бити у стању да да неки савет. Ја сам врста стумпед одмах. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неколико питања:
Који је тренутни формат свог вањски возити? ... и колико је слободног простора лево на то? Ако сачувајте Уорд датотека на интерни хард диск, да ли се исти проблем? Јесте ли прави Уиндоус Инсталлатион диска? Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Хвала на одговору! Како да знам шта обликовати спољни диск је сад? Не изгледа да су добили исту грешку користећи реч, када је датотека сачувана директно на мој интерни хард диск. Мој рачунар је Делл, дође са инсталираним Уиндоус - не чинити се за имати Уиндоус инсталациони ЦД-а. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Идите на Мы Цомпутер (Цомпутер ако Видик) десним тастером миша кликните погон, а затим изаберите Пропертиес ... То ће вам рећи на Филе Сыстем. Гледајући ваше постове других, он мај се да је критична датотеку са било Уорд или Уиндоус је постала оштети или избрисана. Уклоните инсталацију комплета алатки Уорд, поновног покретања оперативног сушта и поново инсталирајте .... и је ли ово помаже. Ако не, које ћете требати Уиндоус диск на било за скенирање датотека недостаје или извршити поправку или Поново инсталирајте. Нисте одговорили колико је слободног простора на левој Екстернал Дриве .... ово је скоро пуна никакве шансе? |
|
| |||
| |||
| Постоји 180ГБ слободног простора лево на мој вањски хард диск, и то је тренутно ФАТ32 формату. Ја ћу уклоните инсталацију комплета алатки и поново инсталирајте Мицрософт Уорд да ли ово помаже. Хвала! |