![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece elle yazmak ve kopyalama ve bir etiket bir şablondan bilgi yapıştırarak Microsoft Word kullanıyordum. Yani, bir isim vermek benim harici sabitdisk üzerine dosyayı kaydedin. Çalışmaya, sık sık değişiklikleri kaydetmeden devam ediyor. Bir kaç dakika, ben kaydetmek basın ve aşağıdaki hatayı almaya: Orada dosya üzerinde kurtarılamayan Disk hatası ~ WRL3831 olduğunu. Üzerinde çalışıyoruz Disk bu kullanarak Word engeller bir medya sorunu var. Aşağıdakileri deneyin: * Başka bir diske biçimlendirme deneyin. Başka bir diske Belgeyi kaydedin *. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Microsoft yardım sayfası linki için teşekkürler. Ne yazık ki, bu sözcüğü 2000 için geçerlidir ve kelime 2002 kullanıyorum. Bu ağ bağlantısı geri yüklemek için, diyor ama açma tarafından restore edilmiş değil mi? Ben, hata mesajı googled ve de bu onlar için FAT32 FAT kendi sabit disk yeniden biçimlendirmek zorunda kaldım "demişti birisi. Bu yapmam gereken bir şey var mı? Eğer herhangi bir zarar veya herhangi bir sabit diskinizdeki dosyaları silmek? Başka bir forumda bir virüs olabilir diyor? Ben ve Kapersky, SuperAntiSpyware ve Malwarebytes ile harici sabitdisk Taranan olduğunuz tüm şey açlmş. Daha önce geçen hafta Ancak bu sürücüde virüs vardı. |
|
| |||
| |||
| Bu OS, Word, E-posta birden fazla farklı yönlerini etkileyen gibi görünüyor, Harici Sürücü vs Ben forum.Hopefully başkalarının bazı tavsiyelerde mümkün olacaktır Windows İşletim Sistemleri haline son birkaç mesaj hareket ettik. Ben stumped hakkı tür şimdi yaşıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir kaç soru:
Ne dış sürücünün geçerli biçimi nedir? ... ve ne kadar boş alan üzerine bırakılır? Eğer Word dosyalarını dahili sabit diskine, aynı sorun var kaydetmek? Bir orijinal Windows Kurulum Disketi var mı? Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Cevabınız için teşekkürler! Nasıl harici sürücü şimdi ne biçim biliyorsun? Ben de aynı hata kelime, bir dosyayı doğrudan dahili sabit diskine kaydedilir kullanarak almak için görünmez. Bilgisayarımdaki bir Dell ve Windows yüklü geldi - Ben herhangi bir Windows kurulum CD pek aldırış ettikleri yoktur. Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bilgisayarım (Bilgisayar git eğer Vista) doğru sürücüyü tıklatın ve Özellikler'i seçin ... Bunun için, Dosya Sistemi söyler. Diğer mesajlar zaman, ya Word veya Windows kritik bir dosya bozuk haline gelmiştir veya silinmiş olabilir. Word kaldırılırken, rebootlayana ve .... yeniden yüklemeyi deneyin Bu yardımcı olur ve görün. , Ya veya dosyaları eksik bir Onar veya Yeniden Yükle gerçekleştirmek için taramak üzere Windows diske ihtiyacımız olacak Değilse. Bu dış sürücüde .... bırakılırsa ne kadar boş alan yanıt vermedi Bu neredeyse bir ihtimal dolu? |
|
| |||
| |||
| İşte 180GB boş alan benim harici sabit disk üzerinde kalan ve şu anda FAT32 bir format. Ben kaldırmayı deneyin ve bu yardım için Microsoft Word yeniden yükleme. Teşekkürler! |
![]() |
|
| Bookmarks |