менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Існує Фатальна помилка на диску файлу ~ WRL3831

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2009, 09:55
Нові члени групи

Default Існує Фатальна помилка на диску файлу ~ WRL3831

Я просто допомогою Microsoft Word, вручну вводити і скопіювати інформацію на етикетці шаблон. Я збережіть файл на зовнішній жорсткий диск, давши йому назву. Я продовжую працювати, зберігши зміни, все так часто. Через кілька хвилин, я натискаю кнопку Зберегти та отримати наступну помилку:

Існує Фатальна помилка на диску файлу ~ WRL3831.
Диску ви працюєте над засобами масової інформації має проблема, яка заважає Слово від його використання.
Спробуйте виконати наступне:
* Спробуйте використовувати інше форматування диска.
* Зберегти документ на іншому диску.
Old 1 лютого 2009, 12:03
Модератор групи

Див тут: Коли ви відкриваєте файл, Word може невдало з наступним повідомленням про помилку:

Old 1 лютого 2009, 12:29
Нові члени групи

Дякуємо за посилання на сторінку Microsoft допомогу. На жаль, це стосується і Word 2000, і я використовую Word 2002. Він говорить відновити з'єднання з мережею, але вона не була відновлена, перетворюючи його?

Я Googled повідомлення про помилку, а хтось це також говорить, що вони повинні були їх переформатувати жорсткий диск з FAT в FAT32. Це те, що я повинен робити? Якщо це так, чи буде він заподіяти ніякої шкоди або видаляти будь-які файли на жорсткому диску?

Інші форуми говорить вона може бути вірус? Я переглянув зовнішнього жорсткого диска з Kapersky, SUPERAntiSpyware і Malwarebytes, і все виявилося нічого не дав. Раніше минулого тижня Проте існують віруси на диск.
Old 1 лютого 2009, 13:24
Модератор групи

Оскільки це представляється Здійснення кількома різними аспектами операційної системи, Microsoft Word, електронна пошта, зовнішній привід т.д. Я переїхала в останні кілька посад в операційних системах Windows forum.Hopefully інші користувачі зможуть дати декілька порад. Я роду глухий кут прямо зараз.

Old 1 лютого 2009, 14:00
Донор групи

Кілька питань:

Який нинішній формат вашого зовнішнього диска? ... і скільки вільного місця залишилося на ньому?

Якщо ви збережете ваші файли Word на внутрішній жорсткий диск, ви отримаєте той же проблема?

У вас є оригінальні установки диска Windows?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 лютого 2009, 14:38
Нові члени групи

Спасибо за ответ!

Як мені дізнатися, який формат мого зовнішнього диска зараз?

Мені не видається, отримати ту ж саму помилку допомогою слів, при збереженні файлу прямо на моєму внутрішньому жорсткому диску.

Мій комп'ютер Dell, і прийшов із встановленою Windows - Мені не здається, є які-дисків Windows установки.

Спасибо!
Old 2 лютого 2009, 05:05
Донор групи

Перейти в "Мій комп'ютер" (комп'ютер, якщо Vista) правою кнопкою миші диск і виберіть пункт "Властивості ... Вона скаже вам у файловій системі.
Дивлячись на ваші інші посади, може бути, що критично або з файлу Word або Windows стала пошкоджений або знищений. Спробуйте видалити Word, перезавантаження і повторна .... і подивитися, якщо це допоможе.
Якщо ні, Вам не знадобиться диск Windows або сканування відсутні файли чи здійснити ремонт або перевстановити.

Ви не відповіли, скільки вільного місця залишилося на зовнішній диск .... це майже повне чи що?
Old 2 лютого 2009, 09:35
Нові члени групи

Існує 180GB вільного місця на моєму зовнішньому жорсткому диску, і в даний час формат FAT32.

Я постараюся видалити і перевстановити Microsoft Word, щоб побачити, якщо це допоможе. Спасибо!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як конвертувати мій DVD Film на мій жорсткий диск на 1 Single Аві Dat або файлу з Sub. Mohi212 Мультимедіа & кодеки 4 29 вересня 2009 05:40
Файл не буде витягувати - каже диск повністю, але це не так gramble General Software чат 1 28 травня 2009 14:15
Автозапуск сценарію, щоб відкрити файл setup.exe з диска Чорна магія General Software чат 1 3 березня 2009 18:37
Я отримав помилка читання диска Адиб Генеральний обладнання чат 5 13 травня 2008 07:17
Помилка читання диска rockpenguin Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 3 жовтня 2007 04:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.