![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Отговорът вероятно "не", но има ли начин за програмата си Отбелязването цвят в Microsoft Office Word 2007? Аз търси помощ, но не намери тази възможност, и Отбелязването не разполага с "Повече цветове ..." опция като текст цветен прави. Само 15 подразбиране цветове. Търся запалка сивата от тяхната "Грей-25%" Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| както и да означава промяна Ур подчертаят цвета? Ако е така Кликнете с десния бутон върху работния плот свойства явяване раздела Advanced т. избрани статии изберете Ур цветен кликнете OK и прилагат
| |||
| |||
| Не, не Отбелязването мишката така, но подчертава, че цвета си тръгнеш над текста, за добро:) Подобно на "фоновия цвят" зад текста в Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, че е променливо. Не можех да си намеря нещо на Изглед също. Ако искате светло сиво можете да експериментирате с жълта и печат, че в Б & W
|
| |||
| |||
| и малкото нещо, което е трябвало да го направя doesn't изглеждат 2 работиш за мен |
|
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Терес кутия, която казва шрифта и Терес някои нещо, което е трябвало да го направя, но то doesn't работа |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ricoh CL4000DN перфорирани цветен линия | TheDihDah | Digital Imaging & Принтери | 0 | 9 юни 2009 12:35 |
| Цветни Промяна на един монитор | kharlitos | Графика на карти & Монитори | 1 | 3 юни 2009 14:31 |
| Промяна на цвета на обекти в Photoshop | computeruler | Мултимедия & Codecs | 2 | 2-ро Dec 2008 16:55 |
| Кои цветови тетрадка тук е prettiest? | Керъл S | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 21 ноември 2008 12:25 |
| Hp LaserJet 3500n цветен | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 Март 2008 11:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |