![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Odpověď na tuto otázku je asi 'ne', ale existuje způsob, jak program vlastní Zvýraznění barev v aplikaci Microsoft Office Word 2007? I hledali nápovědy, ale nenašel tuto možnost a zdůrazňující nemá 'Více barev ...' možnosti, jako je barva textu. Jen 15 výchozí barvy. Hledám světlejší šedá než jejich 'šedý-25%' Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobře se u znamenat změnu ur zvýraznit barvu? Pokud ano, klikněte pravým tlačítkem na plochu vlastnosti vzhledu kartu pokročilé item-vybrané položky ur vybrat barvu klepnutím na tlačítko OK a uplatňovat
| |||
| |||
| Ne, ne zvýraznění myš dělá, ale zvýraznění barev, které necháte přes text, v dobrém:) Stejně jako 'barva pozadí' za text v aplikaci Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že je proměnlivé. Nemohl jsem najít nic ani na Vista. Pokud chcete světle šedá můžete experimentovat s žlutými a tisk v B & W
|
| |||
| |||
| i maličkost, že je to to zdá 2 doesnt práce pro mě |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíte?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| theres krabice s nápisem písma a theres některé věc, která se prý na to ale doesnt práce |