![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Η απάντηση του μάλλον "δεν", αλλά υπάρχει τρόπος να το δικό σας πρόγραμμα Ανάδειξη χρώμα στο Microsoft Office Word 2007; I Help αναζήτηση, αλλά δεν έκρινε ότι η επιλογή, Ανάδειξη και δεν έχει "Χρώματα Περισσότερα ...» επιλογή όπως το χρώμα κειμένου κάνει. Μόλις 15 προεπιλογή χρώματα. Ψάχνω για έναν αναπτήρα γκρι από τους "Gray-25%" Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά κάνει και μέση μεταβολή ur επισημάνω χρώμα; αν ναι, κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας ιδιότητες εμφάνιση καρτέλα προχωρημένο σημείο-επιλεγμένα στοιχεία επιλέγουν ur χρώμα Κάντε κλικ στο κουμπί OK και εφαρμόζονται
| |||
| |||
| Οχι, δεν το υπογραμμίζοντας το ποντίκι σας κάνει, αλλά το χρώμα υπογραμμίζοντας ότι έχετε αφήσει πάνω κείμενο, για το καλό:) Όπως και το "χρώμα φόντου" πίσω από το κείμενο στο Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν νομίζω ότι είναι μεταβλητό. Δεν μπόρεσα να βρω κάτι είτε για Vista. Αν θέλετε ένα ελαφρύ γκρι μπορείτε να πειραματιστείτε με κίτρινο και εκτύπωση σε B & W
|
| |||
| |||
| και το μικρό πράγμα που υποτίθεται ότι θα το κάνουμε 2 φαίνεται doesn't work for me |
|
| |||
| |||
| Τι εννοείς;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Theres ένα κουτί που λέει γραμματοσειρά και Theres κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι θα το κάνει, αλλά doesn't εργασίας |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ricoh CL4000DN διάτρητο έγχρωμη γραμμή | TheDihDah | Digital Imaging & Printers | 0 | 9 Ιουν 2009 12:35 |
| Αλλαγή χρώματος σε μια οθόνη | kharlitos | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 3η Ιουν 2009 14:31 |
| Η αλλαγή του χρώματος των αντικειμένων στο photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 2 | 2η Δεκ. 2008 16:55 |
| Ποιο χρώμα notebook εδώ είναι τα ομορφότερα; | Carol S | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 21 Νοε 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Printers | 4 | 13 Μαρ 2008 11:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |