![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Odgovor je vjerojatno "Ne", ali postoji način da se program naglašavajući svoju vlastitu boju u programu Microsoft Office Word 2007? Pomoć sam pretraživao, ali nisu pronašli tu opciju, i naglašavajući nema "Više boja ... ' opcije kao što su boja teksta radi. Samo 15 zadane boje. Im 'obličje za lakši sivo nego njihovi' Gray-25% ' Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro obaviti u znače promjenu ur istaknuti boju? ako je tako pravo kliknite na radna površina nekretnine izgled tab napredne predmet-odabrane podatke ur odabrati boju Kliknite OK i primjenjivati
| |||
| |||
| Ne, ne naglašavajući miš ne, ali naglašavajući da se boji ostaviti preko teksta, na dobro:) Kao i "Boja pozadine" iza teksta u Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislim da je promjenjiva. Nisam mogla naći ništa na Vidik oba. Ako želite da se svjetlo sive mogli eksperimentirati sa žutim i tisak u B & W
|
| |||
| |||
| dobro je što je malo trebalo da se to činilo 2 rade za mene |
|
| |||
| |||
| Kako to misliš?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| theres okvir koji kaže fonta i theres neke stvari koje treba da urade, ali se funkcionirati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ricoh CL4000DN perforiran boja linije | TheDihDah | Digital Imaging & Pisači | 0 | 9. lipnja 2009 12:35 |
| Promijenite boju na jednom Monitor | kharlitos | Graphics Cards & Monitors | 1 | 3. lipnja 2009 14:31 |
| Promjena boje objekata u photoshop | computeruler | Multimedija i kodeci | 2 | 2. prosinac 2008 16:55 |
| Koje boje bilježnicu ovdje je najljepši? | Carol S | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. studeni 2008 12:25 |
| HP color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 13. ožujak 2008 11:47 |
| Thread Tools | |
| |