![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, A válasz valószínűleg "nem, de van úgy, hogy saját programot, rámutatva szín a Microsoft Office Word 2007-ben? I searched segíteni, de nem találtam meg ezt a lehetőséget, és rámutatott, nem a "További színek ..." lehetőség, mint a szöveg színe van. Csak 15 alapértelmezett színeket. Én keresem a könnyebb szürke, mint a "Szürke-25%" Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jól csinál u átlagos változása ur kiemelni színe? Ha így jobb klikk az asztalon tulajdonságok megjelenése lap fejlett tétel kiválasztott elem válasszon színt ur kattintson az OK gombra, és alkalmazni
| |||
| |||
| Nem, nem az, kiemelve az egér működik, de a szín, kiemelve, hogy elhalaszt szöveget, a jó:) Mint a háttérszínt "szöveg mögött a Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy ez megváltoztatható. Nem találtam semmit a Vista sem. Ha azt szeretnénk, hogy egy világos szürke akkor kísérlet sárga és a nyomtatás, hogy a B & W
|
| |||
| |||
| jó kis dolog ez, hogy nem ez nem látszik 2 munka nekem |
|
| |||
| |||
| Mit jelent?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ott egy dobozt, hogy azt mondja, font, és ott van néhány dolog, hogy azt csinálja, de nem dolgozik |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ricoh CL4000DN perforált színes vonal | TheDihDah | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 9. június 2009 12:35 |
| Szín megváltoztatása egy monitor | kharlitos | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 3. június 2009 14:31 |
| Megváltoztatja a színét objektumok photoshop | computeruler | Multimédia és kodekek | 2 | 2. december 2008 16:55 |
| Melyik szín notebook itt a legszebb? | Carol S | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 21. november 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 13. március 2008 11:47 |
| Téma eszközök | |
| |