![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, התשובה ככל הנראה, 'לא', אבל האם יש דרך תוכנית משלך הדגשת צבע ב-Microsoft Office Word 2007? אני לחפש עזרה, אך לא מצאו את האפשרות, וכן הדגשת אין 'עוד צבעים ...' אפשרות כמו טקסט צבעוני עושה. פשוט ברירת המחדל של 15 צבעים. אני מחפש את המצית גריי מ 'גריי-25%' תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם לעשות U ur מתכוון לשנות צבע סימון? אם כן לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה מאפיינים לשונית מתקדם ההופעה פריט-פריטים נבחרים לבחור צבע ur לחץ על אישור ולהחיל
| |||
| |||
| לא, לא להדגיש את העכבר עושה, אלא להדגיש את הצבע שבו אתם יוצאים מעל הטקסט, לתמיד:) כמו 'צבע רקע' מאחורי טקסט ב-Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא חושב שזה משתנה. לא הצלחתי למצוא שום דבר על Vista או. אם אתה רוצה אור כסוף אתה יכול להתנסות עם צהוב והדפסה אותו B & W
|
| |||
| |||
| גם על דבר קטן כי הוא אמור לעשות את זה 2 נראה doesn't work for me |
|
| |||
| |||
| מה זאת אומרת?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| theres קופסת שאומר הגופן ואת theres כמה הדבר הוא אמור לעשות את זה אבל זה doesn't עבודה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ricoh CL4000DN מחורר צבע קו | TheDihDah | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 9th יוני 2009 12:35 |
| שינוי צבע אחד על צג | kharlitos | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 3rd יוני 2009 14:31 |
| שינוי צבע של אובייקטים ב-Photoshop | computeruler | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 2nd דצמבר 2008 16:55 |
| איזה צבע המחברת הנה prettiest? | קרול S | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21st נובמבר 2008 12:25 |
| Hp צבע לייזר 3500n | robina80 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 13 מרץ 2008 11:47 |
| שרשרת כלים | |
| |