![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Atsakyti tikriausiai "ne", tačiau tai yra būdas programa savo Paryškinimas spalva Microsoft Office Word 2007? Aš ieškojau pagalbos, tačiau nemanote, kad galimybė, ir kuriame pabrėžiama neturi "Daugiau spalvų ..." pasirinkimo kaip ir teksto spalva nėra. Tik 15 numatytąsias spalvas. Aš ieškau žiebtuvėlio pilka nei jų "Gray-25% ' Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai padaryti ir vidutinis UR pabrėžti spalva? jei taip, paspauskite dešinį klavišą ant darbalaukio savybes, išvaizdą skirtuką Advanced punktą pasirinktus elementus pasirinkti UR spalva spustelėkite Gerai ir taikyti
| |||
| |||
| Ne, pabrėžiant pelės nėra, tačiau pabrėžiant, kad spalva jums palikti kaip tekste, geras:) Kaip "Fono spalva" už tekstą programa Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau, kad jis yra nepastovus. I couldn't find anything on Vista "arba. Jei norite šviesiai pilka galite eksperimentuoti su geltonos ir spausdinimas, B & W
|
| |||
| |||
| pat mažai ką tai turėtų daryti doesnt atrodo 2 darbas man |
|
| |||
| |||
| Ką tai reiškia?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Theres langelį su užrašu šrifto ir Theres kai dalykas, kad yra manoma, kad tai padaryti, bet jis neveikia, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ricoh CL4000DN perforuotas spalvos linija | TheDihDah | Digital Imaging & Printers | 0 | 9 birželis 2009 12:35 |
| Spalva Keisti viename monitoriuje | kharlitos | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 3 birželis 2009 14:31 |
| Pakeitus daiktų spalvą, photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 2 | 2 gruodis 2008 16:55 |
| Kokios spalvos Notebook čia yra gražiausių? | Karolis S | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Lapkritis 21, 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Printers | 4 | Kovas 13, 2008 11:47 |
| Temos įrankiai | |
| |