mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Există o modalitate de a vă propriul program Evidenţierea culoare in Mic

Reply

Thread Tools
Old 9 decembrie 2007, 11:41
Grupul de stat

Default Există o modalitate de a vă propriul program Evidenţierea culoare in Mic

Salut,

Răspunsul este, probabil, "Nu", dar există o modalitate de a vă propriul program Evidenţierea culoare în Microsoft Office Word 2007? Am căutat ajutor, dar nu a găsit această opţiune, şi care nu are un "Mai multe culori ..." opţiune ca text de culoare are. Doar 15 culorile implicite. Caut o brichetă gri decât lor "Gray-25% '

Mulţumesc
Old 18 ianuarie 2008, 09:11
Banned Group

Default Există o modalitate de a vă propriul program Evidenţierea culoare in Mic

bine faci u înseamnă schimbare în evidenţă culoarea ur? dacă da click dreapta pe desktop proprietăţi fila Aspect avansat element-elementelor selectate alege ur culoare faceţi clic pe OK şi se aplică

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 18 ianuarie 2008, 11:10
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cheesewheels99 View Post
bine faci u înseamnă schimbare în evidenţă culoarea ur? dacă da click dreapta pe desktop proprietăţi fila Aspect avansat element-elementelor selectate alege ur culoare faceţi clic pe OK şi se aplică
Nu, nu la evidenţierea mouse-ul nu, dar în evidenţă culoarea pe care le-aţi lăsa peste text, de bun:) La fel ca şi "culoare de fundal" spatele text în Microsoft Word.
Old 18 ianuarie 2008, 15:36
Moderator Group

Nu cred că este variabil.

Nu am putut găsi nimic pe Vista fie.

Dacă doriţi o lumina de culoare gri ai putea experimenta cu galben şi imprimarea în B & W

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 18 ianuarie 2008, 18:05
Banned Group

bine de lucru mic, care se presupune a face it doesnt par 2 lucru pentru mine
Old 19 ianuarie 2008, 03:44
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cheesewheels99 View Post
bine de lucru mic, care se presupune a face it doesnt par 2 lucru pentru mine
Ce vrei să spui?

Old 19 ianuarie 2008, 18:25
Banned Group

theres o cutie pe care scrie font şi theres unele lucru care se presupune a face acest lucru, dar el doesnt work
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.