![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Răspunsul este, probabil, "Nu", dar există o modalitate de a vă propriul program Evidenţierea culoare în Microsoft Office Word 2007? Am căutat ajutor, dar nu a găsit această opţiune, şi care nu are un "Mai multe culori ..." opţiune ca text de culoare are. Doar 15 culorile implicite. Caut o brichetă gri decât lor "Gray-25% ' Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine faci u înseamnă schimbare în evidenţă culoarea ur? dacă da click dreapta pe desktop proprietăţi fila Aspect avansat element-elementelor selectate alege ur culoare faceţi clic pe OK şi se aplică
| |||
| |||
| Nu, nu la evidenţierea mouse-ul nu, dar în evidenţă culoarea pe care le-aţi lăsa peste text, de bun:) La fel ca şi "culoare de fundal" spatele text în Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu cred că este variabil. Nu am putut găsi nimic pe Vista fie. Dacă doriţi o lumina de culoare gri ai putea experimenta cu galben şi imprimarea în B & W
|
| |||
| |||
| bine de lucru mic, care se presupune a face it doesnt par 2 lucru pentru mine |
|
| |||
| |||
| Ce vrei să spui?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| theres o cutie pe care scrie font şi theres unele lucru care se presupune a face acest lucru, dar el doesnt work |