![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Odpoveď na túto otázku je asi 'nie', ale existuje spôsob, ako program vlastnej Zvýraznenie farieb v aplikácii Microsoft Office Word 2007? I hľadali pomocníka, ale nenašiel túto možnosť a zdôrazňujúce nemá 'Viac farieb ...' možnosti, ako je farba textu. Len 15 predvolené farby. Hľadám světlejší šedá ako ich 'šedý-25%' Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobre sa u znamenať zmenu ur zvýrazniť farbu? Ak áno, kliknite pravým tlačidlom na plochu vlastnosti vzhľadu kartu pokročilé item-vybrané položky ur vybrať farbu kliknutím na tlačidlo OK a uplatňovať
| |||
| |||
| Nie, nie zvýraznenie myš robí, ale zvýraznenie farieb, ktoré necháte cez text, v dobrom:) Rovnako ako 'farba pozadia' za text v aplikácii Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že je premenlivé. Nemohol som nájsť nič ani na Vista. Ak chcete svetlo šedá môžete experimentovať so žltými a tlač v B & W
|
| |||
| |||
| aj maličkosť, že je to to zdá 2 doesnt práce pre mňa |
|
| |||
| |||
| Čo tým myslíte?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Theres krabici, ktorá hovorí, písmo a Theres niektoré vec, ktorá sa vraj na to ale doesnt práce |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ricoh CL4000DN perforáciou farebné linky | TheDihDah | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 9. jún 2009 12:35 |
| Farba Zmeniť na jednom monitore | kharlitos | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. júna 2009 14:31 |
| Zmena farby objektov vo Photoshopu | computeruler | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. decembra 2008 16:55 |
| Ktorý farebný notebook tady je najkrajší? | S Carol | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. novembra 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 13. marca 2008 11:47 |
| Thread Tools | |
| |