![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Відповідь, напевно, "ні", але є шлях до програми власне виділення кольором у Microsoft Office Word 2007? Я шукав допомоги, але не знайшов цей варіант, і освітлення не мають "Інші кольори ... ' опції, як колір тексту робить. Всього 15 кольори за умовчанням. Я шукаю легше, ніж їх сірі "сірою-25% ' Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре Do U Ur означати зміну кольору підсвітки? У цьому випадку клацніть правою кнопкою миші на робочому столі появу властивостей вкладку "Додатково" пункт обраних пунктів ур вибрати кнопку ОК кольору і застосовувати
| |||
| |||
| Ні, не представляють Ваші миші робить, але кольори Підкреслюючи, що ви залишите над текстом, добре:) Як і 'Колір фону' позаду текст у Microsoft Word. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не думаю, що це мінливе. Я не міг знайти що-небудь на Vista небудь. Якщо ви хочете світло-сірий Ви можете експериментувати з жовтими та печаткою в B & W
|
| |||
| |||
| а маленька річ, яка має зробити його doesn't здатися 2 робота для мене |
|
| |||
| |||
| Що ти маєш на увазі?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Theres вікно, яке говорить шрифт і Theres певна річ, яка повинна це робити, але це оленяча шкіра робота |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ricoh CL4000DN перфорованою лінією кольору | TheDihDah | Digital Imaging & Принтери | 0 | 9 червня 2009 12:35 |
| Зміна кольору на один монітор | kharlitos | Графічні карти & Монітори | 1 | 3 червня 2009 14:31 |
| Зміна кольору об'єктів в Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 2 | 2 грудня 2008 16:55 |
| Який колір ноутбука тут найкрасивіша? | Керол S | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 листопада 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500N | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 березня 2008 11:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |