![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм проблем с получаване на. Pst файл, където тя принадлежи. Това е проблем, аз съм като. Купих си нов компютър и натоварени Office 2003 на него. Направих за "Експорт" на. Pst файл на палеца шофиране и мислех, че аз трябваше да го внасят в нов персонален компютър, но сега, всеки път, когато започнете офиса, трябва да имат същата палец карам на Outlook да отворите. Може ли някой да се помогне за този файл в правилната директория и има Outlook точка до него без палец карам. Аз вече се опита да "ремонт" и "Деинсталирай / Инсталирай" Outlook от Службата диск. Той продължава да сочи към палец карам. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Първи ми Контакти От Windows Mobile на ПК без Outlook | Haun | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 13-ти септември 2009 15:13 |
| Outlook 2003 - подпис е изпратен като прикачен файл | skillzfields | Офис Suites & Приложения | 0 | 31 май 2009 г. 01:44 |
| Outlook 2003 Отговор Проблем | prawleprovi | Офис Suites & Приложения | 1 | 24 ноември 2008 06:11 |
| Възможно ли е в Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Офис Suites & Приложения | 3 | 5-и парламентарен Oct 2008 08:20 |
| [Питайте] Не може да се износ от Outlook 2003 | aiki | Офис Suites & Приложения | 1 | 14 Юли 2007 00:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |