![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam imajući problema s dobivanje. Pst datoteci gdje pripada. Ovdje je problem Ja sam vlasništvo. Ja kupio novi PC i učitan Office 2003 na sebi. Ja sam jedna "Izvoz" od. Pst datoteku na palac voziti i JA misao JA je uvezeno je na novi PC, ali sada, svaki put kad počnete uredu, ja moram imati taj palac voziti za Outlook otvoriti. Može netko pomoć uzimajući ovu datoteku u direktoriju te imaju pravo Outlook ukazuju na to bez palac voziti. Već sam pokušao "Repair" i "Uninstall / Install" Office Outlook s diska. U njoj se čuva upozoravaju na palac voziti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Getting Moj kontakata iz Za Windowse Koji se kreće PC-Bez Outlook | Haun | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 13 rujan 2009 15:13 |
| Outlook 2003 - Potpis se šalju kao privitak | skillzfields | Office & Applications | 0 | 31. svibanj 2009 01:44 |
| Outlook 2003 Odgovori Problem | prawleprovi | Office & Applications | 1 | 24. studeni 2008 06:11 |
| Je li moguće u programu Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office & Applications | 3 | 5. listopad 2008 08:20 |
| [Ask] Can't izvoza iz programa Outlook 2003 | aiki | Office & Applications | 1 | 14. srpnja 2007 00:53 |
| Thread Tools | |
| |