mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Persikėlimas kontaktai Outlook 2003

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2009, 13:52
Naujas Narys

Default Persikėlimas kontaktai Outlook 2003

Turiu problemų su vis. Pst failo, kur jis priklauso. Čia yra problema Turiu. Aš nusipirkau naują kompiuterį ir įkelti jį į "Office 2003". Aš "eksportas". Pst failo thumb drive ir aš maniau, importavo jį į naują kompiuterį, bet dabar, kiekvieną kartą paleidus Office, turiu turėti, kad nykštys vairuoti Outlook atidaryti. Gali kas nors padėti gauti šią teisę kataloge failą ir programa Outlook rodo be nykščio vairuoti.

Aš jau bandė "Remontas" ir "Uninstall / Įdiekite" Outlook iš Office diske. Jis veda nukreipta į thumb drive.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pirmieji savo adresatus iš "Windows Mobile" į kompiuterį be "Outlook Haun Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 13 rugsėjis 2009 15:13
Outlook 2003 - pasirašymas yra siunčiamas kaip priedas skillzfields Office Suites & Applications 0 Gegužė 31, 2009 01:44
Outlook 2003 problema Atsakyti prawleprovi Office Suites & Applications 1 Lapkritis 24, 2008 06:11
Ar įmanoma "Outlook 2003" ... tomthedrummer1992 Office Suites & Applications 3 5 spalis 2008 08:20
[Paklausti] Negalima eksportuoti iš "Outlook 2003" Aiki Office Suites & Applications 1 14 liepa 2007 00:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.