![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problemų su vis. Pst failo, kur jis priklauso. Čia yra problema Turiu. Aš nusipirkau naują kompiuterį ir įkelti jį į "Office 2003". Aš "eksportas". Pst failo thumb drive ir aš maniau, importavo jį į naują kompiuterį, bet dabar, kiekvieną kartą paleidus Office, turiu turėti, kad nykštys vairuoti Outlook atidaryti. Gali kas nors padėti gauti šią teisę kataloge failą ir programa Outlook rodo be nykščio vairuoti. Aš jau bandė "Remontas" ir "Uninstall / Įdiekite" Outlook iš Office diske. Jis veda nukreipta į thumb drive. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pirmieji savo adresatus iš "Windows Mobile" į kompiuterį be "Outlook | Haun | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | 13 rugsėjis 2009 15:13 |
| Outlook 2003 - pasirašymas yra siunčiamas kaip priedas | skillzfields | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 31, 2009 01:44 |
| Outlook 2003 problema Atsakyti | prawleprovi | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 24, 2008 06:11 |
| Ar įmanoma "Outlook 2003" ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Applications | 3 | 5 spalis 2008 08:20 |
| [Paklausti] Negalima eksportuoti iš "Outlook 2003" | Aiki | Office Suites & Applications | 1 | 14 liepa 2007 00:53 |
| Temos įrankiai | |
| |