![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Им догађај в формат табела, и Им покушава схватити шта треба да урадим да исправи моје тренутне формуле јер се не ради. Ја сам учинио све што је одвојено од 1 ствар (мислим) у формулу и не знам шта ставити? : С То је цол_индекс_нум.
Хересу једна слика: <а хреф = "хттп://с198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...т=спреад-1.јпг"Таргет =" _бланк "> <имг срц ="хттп://и198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...ы/спреад-1.јпг"Бордер =" 0 "алт =" Пхотобуцкет "> </ а> |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Х2 да Х10 форматиране као текст, а Е9 је број.
Ексцел не препознају 1 до 5, као 1 или 2 или 3 или 4 или 5. То се једноставно види као 1-5. За точан ваш сто, најједноставније методе (ту ће бити и напредне сложеније решење али то је ван моје знање ексцел) да би се поново организовати ваш сто на ово: Укупно Маркс - оцена 1 - Ф 2 - Ф 3 - Ф 4 - Ф 5 - Ф 6 - Е 7 - Е 8 - Е 9 - Е 10 - Е итд итд Ова метода ће радити, али је никако не значи да је најбољи.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала врло много за ваша помоћ! Међутим сада обавља његове функције АЛИ .... израчунава се само оно што би неко требао добити оцену у Е9 надаље. Желим да се израчунати Г9 надаље ас уелл. Међутим кад сам тип Е9: Г9 у то укључује да / не бокс, те формула дуснт функцију. Како би то избегли?
<а хреф = "хттп://с198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...т=унтитлед.јпг"Таргет =" _бланк "> <имг срц ="хттп://и198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...ы/унтитлед.јпг"Бордер =" 0 "алт =" Пхотобуцкет "> </ а> |