мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Хитно потребна помоћ са Спреадсхеет

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 04:56
Нови члан групе

Default Хитно потребна помоћ са Спреадсхеет

Им догађај в формат табела, и Им покушава схватити шта треба да урадим да исправи моје тренутне формуле јер се не ради. Ја сам учинио све што је одвојено од 1 ствар (мислим) у формулу и не знам шта ставити? : С То је цол_индекс_нум.
Хересу једна слика:

<а хреф = "хттп://с198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...т=спреад-1.јпг"Таргет =" _бланк "> <имг срц ="хттп://и198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...ы/спреад-1.јпг"Бордер =" 0 "алт =" Пхотобуцкет "> </ а>
Old 5. Мар 2008, 17:19
Донаторска Група

Х2 да Х10 форматиране као текст, а Е9 је број.

Ексцел не препознају 1 до 5, као 1 или 2 или 3 или 4 или 5. То се једноставно види као 1-5.

За точан ваш сто, најједноставније методе (ту ће бити и напредне сложеније решење али то је ван моје знање ексцел) да би се поново организовати ваш сто на ово:

Укупно Маркс - оцена
1 - Ф
2 - Ф
3 - Ф
4 - Ф
5 - Ф
6 - Е
7 - Е
8 - Е
9 - Е
10 - Е

итд итд

Ова метода ће радити, али је никако не значи да је најбољи.

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Old 6. јануар 2008, 14:58
Нови члан групе

Хвала врло много за ваша помоћ! Међутим сада обавља његове функције АЛИ .... израчунава се само оно што би неко требао добити оцену у Е9 надаље. Желим да се израчунати Г9 надаље ас уелл. Међутим кад сам тип Е9: Г9 у то укључује да / не бокс, те формула дуснт функцију. Како би то избегли?

<а хреф = "хттп://с198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...т=унтитлед.јпг"Таргет =" _бланк "> <имг срц ="хттп://и198.пхотобуцкет.цом/албумс/а...ы/унтитлед.јпг"Бордер =" 0 "алт =" Пхотобуцкет "> </ а>
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц