![]() |
|
| |||
| |||
| היי, IM כרגע עושה תואר הקורס ואת זה עתה סיימו את coursework עבור המועד האחרון זה יום שישי! מוחלפים Regretfully יש לי את זה עם מסמך ריק ו לצערי אין חזור UPS. אני desperatly צריך לנסות להחזיר את זה, האם יש דרך regaining איבדו את המסמך? תודה מראש על כל עזרה או ייעוץ. Tasha |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדבר היחיד שאני יכול לחשוב על זה עושה חיפוש על זה (התחל, חיפוש) ולחץ על שם העבודה אם לא לגבותו אז ככל הנראה הוא הלך
|
| |||
| |||
| היי, נסה לחפש את Auto לשחזר קבצים. פתח את Word> תפריט כלים> אפשרויות> מיקומי קבצים הכרטיסייה> לחץ לחיצה כפולה על קבצי autorecover לרשום את המיקום. ביטול ולסגור את התפריט. פתח את תיקיית Explorer ו לחפש. Asd קבצים. Word עשויות להיות מוגדר אוטומטית לגבות את הקבצים. בדוק th המיקום המקורי של כל תיקייה. wbk קבצים. ודא שכל הקבצים מסומנת. לעשות חלונות לחפש *. wbk. חפש את הקבצים הזמניים בדרך אחרת Windows חפש *. tmp. אם יש לך יותר מדי לשנות את התאריך ב לשנות את הקריטריונים לחיפוש. אתה יכול לבדוק את תיקיות מוסתרות. החלף שם משתמש בדוגמה זו עם שם המשתמש שלך הוא. C: / Documents and Settings \ * שם משתמש * \ Local Settings \ Temp על עתיד להפעיל את Word לשמור אוטומטית> כלים> אפשרויות> שמור כרטיסייה תן לנו לדעת איך זה הולך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Word 2007, לא כולל דפי לספור מ-Word | snowblind | חבילות Office & Applications | 8 | 21st מרץ 2009 13:27 |
| עזרה של Word 2007 | robina80 | חבילות Office & Applications | 2 | 21st ינואר 2008 14:53 |
| צריך עזרה דחופה הסרת Office 2007 | mukz | חבילות Office & Applications | 3 | 11th ינואר 2008 14:56 |
| יש צורך דחוף עזרה | bigblair | מערכות ההפעלה Windows | 6 | ב -1 בנובמבר 2007 03:30 |
| Word 2007 | מריה | חבילות Office & Applications | 3 | -10 יוני 2007 16:34 |
| שרשרת כלים | |
| |