![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, im šobrīd dara grādu kursu un ir tikko pabeigta mana kursi par termiņu, šī piektdiena! Diemžēl man ir pārrakstīts to ar tukšu dokumentu un diemžēl nav back ups. Es desperatly jācenšas atgūt to, vai ir jebkādā veidā atgūt zaudēto dokumentu? Thanks in advance jebkādu palīdzību vai padomu. Tasha |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienīgais, es domāju, dara meklēt tajā (sākums, meklēšana) un ievadiet nosaukumu darbs ja neesat atpakaļ tā pat tad, visticamāk, ir aizgājuši
|
| |||
| |||
| Hi, mēģiniet meklēt auto atgūt failus. Atvērt Word> Tools izvēlne> Options> File vietas tab> dubultklikšķi atkopšanas failu un pierakstīt tā atrašanās vietu. Atcelt un slēgt šo izvēlni. Atvērt šo mapi Explorer un meklēt. Asd failus. Word var iestatīt, lai auto back up your files. pārbaudīt th oriģināls mapes atrašanās vietu jebkura. WBK failus. Pārliecinieties, vai visi faili ir izvēlēts. Vai logi meklēt *. WBK. Meklē savu pagaidu failus, veicot citu Windows meklēt *. tmp. Ja Jums ir pārāk daudz mainīt modificēto datumu meklēšanas kritērijiem. Jūs varat pārbaudīt savu slēptās mapes. Aizstāt Lietotāja vārds šajā piemērā ar jebkādiem jūsu lietotāja vārds. C: / Documents and Settings \ * Lietotājvārds * \ Local Settings \ Temp Par nākotnes ieslēgt auto saglabāt Word> Tools> Options> Save Tab Ļaujiet mums uzzināt, kā tas notiek. |