![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, im fac în prezent un grad curs şi-au finalizat doar meu coursework termenul limită pentru această vineri! Cu părere de rău i-au suprascris cu un document necompletat tristeţe şi nu au nici un back up. Am desperatly trebuie să încercaţi să-l recâştige, există nici un fel de regaining în documentul pierdut? Multumesc anticipat pentru orice ajutor sau sfătui. Tasha |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singurul lucru care l-am putea gândi la se face o căutare pentru aceasta (a începe, căutare) şi de tip în numele de la locul de muncă Dacă nu aţi întors-o, atunci este cel mai probabil plecat
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Max, încercaţi să căutaţi pentru auto recuperarea fişierelor. Deschideţi Word> meniul Tools> Options> File locaţii fila> dublu clic autorecover scrie fişiere şi localizarea sa. Anulare şi aproape că meniu. Deschideţi dosarul în care Explorer şi căutaţi. ASD fişiere. Word poate fi setat la auto o copie de rezervă pentru fişiere. verifica-lea dosarul original pentru orice locaţie. wbk fişiere. Asiguraţi-vă că toate fişierele este selectat. Fa-o pentru Windows căutare *. wbk. Caută-ţi fişierele temporare de a face un alt Windows căutare pentru *. tmp. Dacă aveţi prea multe schimba modificată în data de criterii de căutare. Vă puteţi verifica ascuns dosare. Înlocuiţi Nume utilizator, în acest exemplu, cu ce vă propriul nume de utilizator este. C: / Documents and Settings \ * * USERNAME \ Local Settings \ Temp Pentru viitor activa auto salva Word> Tools> Options> Salvare Tab Anunţaţi-ne cum merge. |
![]() |
|
| Marcaje |