![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, im şu anda ve ölçüde ders yaparken sadece süre bu Cuma için kurs tamamlamış! Regretfully i boş bir belge ile ve üzerine var ne yazık ki geri up'lara var. Ben desperatly bulmak denemek gerekir Bu kayıp belge regaining bir yoldur? Herhangi bir yardım veya tavsiye için teşekkür ederiz. Tasha |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aklıma tek bir şey için bir arama (başlangıç, ara) ve yazın eserin adına yapıyor Eğer böyle büyük ihtimalle gitmiş yedeklediğinizden didn't
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Merhaba, otomatik dosyaları geri aramayı deneyin. Aç Word> Araçlar menüsü> Seçenekler> Dosya yerleri sekmesi> çift tıklayın autorecover dosyaları ve yerini yazın. İptal ve menüsünü kapatmak. Açık olduğu Explorer'da klasör ve arayın. ASD dosyaları. Word otomatik olarak geri dosyalarını ayarlanabilir. herhangi bir değer inci orijinal klasör konumunu kontrol edin. wbk dosyaları. Tüm dosyalar seçilmiş olmasına dikkat edin. *. Wbk için bir pencere arama yapın. *. Tmp için başka bir pencere arama yaparak Ara geçici dosyaları. Eğer çok fazla değiştirmek arama kriterleri olarak değiştirilen tarih var. Sen Gizli klasörlerinizi kontrol edebilirsiniz. Kendi kullanıcı adı neyse ile bu örnekte Kullanıcı Adı değiştirin. C: / Documents and Settings \ * Kullanıcı Adı * \ Local Settings \ Temp Kelime kaydetmek Otomatik gelecekte çevirmek için> Araçlar> Seçenekler> Kaydet Sekmesi Nasıl gidiyor bildirin. |
![]() |
|
| Bookmarks |