![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, у цей час їм роблять ступінь курс і тільки що завершив мою курсову роботу на термін в цю п'ятницю! На жаль я перезаписати його з порожнім документом і, на жаль немає назад ДБЖ. Я desperatly необхідно спробувати відновити його, чи є спосіб відновлення загубленого документа?? Спасибо заранее за будь-яку допомогу чи пораду. Таша |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Єдине, що я можу згадати, робити пошук для нього (Пуск, пошук) і введіть назву роботи Якщо ви не його резервну копію то це, швидше за все, пішов
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Привіт, спробуйте знайти для автоматичного відновлення файлів. Відкрийте Word> Сервіс> Параметри> вкладка File Locations> подвійних файлів автозбереження кнопку і записати його місцезнаходження. "Скасувати" і закрити це меню. Відкрити цю папку в Провіднику і шукати. ASD файлів. Слово може бути налаштований на автоматичне резервне копіювання файлів. перевірити й оригінальній папці для будь-кого. WBK файлів. Переконайтеся, що вибрані всі файли. Виконайте пошук для Windows *. WBK. Пошук тимчасових файлів, роблячи іншого вікна пошуку для *. TMP. Якщо у вас дуже багато змін датою зміни в критерії пошуку. Ви можете перевірити ваші приховані папки. Замініть ім'я користувача в даному прикладі з будь-яким своїм іменем користувача. C: / Documents і Settings \ * Ім'я користувача * \ Local Settings \ Temp Для майбутнього включення автозбереження Word> Інструменти> Установки> Зберегти Tab Дозвольте нам знати, як воно йде. |