менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Екстрена допомогу, необхідну для Word 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 жовтня 2007, 14:10
Нові члени групи

Default Екстрена допомогу, необхідну для Word 2007

Гей, у цей час їм роблять ступінь курс і тільки що завершив мою курсову роботу на термін в цю п'ятницю! На жаль я перезаписати його з порожнім документом і, на жаль немає назад ДБЖ.

Я desperatly необхідно спробувати відновити його, чи є спосіб відновлення загубленого документа??

Спасибо заранее за будь-яку допомогу чи пораду.

Таша
Old 24 жовтня 2007, 14:22
Модератор групи

Єдине, що я можу згадати, робити пошук для нього (Пуск, пошук) і введіть назву роботи
Якщо ви не його резервну копію то це, швидше за все, пішов

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 24 жовтня 2007, 17:57
Донор групи

Привіт, спробуйте знайти для автоматичного відновлення файлів.
Відкрийте Word> Сервіс> Параметри> вкладка File Locations> подвійних файлів автозбереження кнопку і записати його місцезнаходження. "Скасувати" і закрити це меню. Відкрити цю папку в Провіднику і шукати. ASD файлів.

Слово може бути налаштований на автоматичне резервне копіювання файлів. перевірити й оригінальній папці для будь-кого. WBK файлів. Переконайтеся, що вибрані всі файли.

Виконайте пошук для Windows *. WBK.

Пошук тимчасових файлів, роблячи іншого вікна пошуку для *. TMP. Якщо у вас дуже багато змін датою зміни в критерії пошуку.

Ви можете перевірити ваші приховані папки. Замініть ім'я користувача в даному прикладі з будь-яким своїм іменем користувача.
C: / Documents і Settings \ * Ім'я користувача * \ Local Settings \ Temp

Для майбутнього включення автозбереження Word> Інструменти> Установки> Зберегти Tab

Дозвольте нам знати, як воно йде.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.