![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι νέος σε Visio και είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι ίσως μια απλή ερώτηση, αλλά έχω συμμετοχή σε θέση να βρουν μια απάντηση πουθενά αλλού. Όταν εργάζεστε σε ένα διάγραμμα ροής, αν αποφασίσετε θα πρέπει να προσθέσετε μια διαδικασία βήμα μεταξύ των δύο άλλα στάδια της διαδικασίας που είναι ήδη συνδεδεμένοι, υπάρχει ένα πιο εύκολο τρόπο να το κάνουμε αυτό από το να σπάσει η σύνδεση, τοποθετήστε το νέο σχήμα, και στη συνέχεια να συνδέσετε δύο σας σχήματα με την παρακείμενη σχήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας σε κύλιση ιστοσελίδα | tbarber | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 19 Ιουν 2009 06:23 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| XP σταματά να ανταποκρίνεται όταν εισάγω USB εξωτερικές Hardrive | Alantrini | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 26 Ιαν 2008 00:31 |
| Visio Βοήθεια! | Dizma | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 5 Δεκ. 2007 08:36 |
| Μπορώ να εισαγάγετε ένα νέο γραφικών / κάρτα οθόνης σε φορητό υπολογιστή μου; | antchinn | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 11 Νοε 2007 14:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |