manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Visio 2007 Pro: Kako umetnuti oblik između dva povezana oblika?

Reply

Thread Tools
Old 14. lipnja 2009, 04:35
Novi član grupe

Default Visio 2007 Pro: Kako umetnuti oblik između dva povezana oblika?

Bok,

Ja sam novi u Visio i siguran sam da je ovo pitanje vjerovatno jednostavan, ali Ive 'bio u mogućnosti pronaći odgovor nigdje.

Kada se radi na dijagramu toka, ako odlučite trebate dodati proces korak između dvije druge korake procesa koji su već povezani, postoji jedan jednostavniji način za to nego da raskine vezu, ubacite vaš novi oblik, a zatim priključite vaš dva oblika na susjedna profili?

Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako umetnuti slike na web stranici listanje tbarber Web Dizajn, Hosting & SEO 0 19. lipnja 2009 06:23
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
XP smrzne kad ubacite USB External Hardrive Alantrini Drives & Izmjenjivi mediji 1 26 siječanj 2008 00:31
Visio Help! Dizma Office & Applications 2 5. prosinac 2007 08:36
Mogu li umetanje novog Grafika / video karticu na moj laptop? antchinn Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 11. studeni 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.