![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja sam novi u Visio i siguran sam da je ovo pitanje vjerovatno jednostavan, ali Ive 'bio u mogućnosti pronaći odgovor nigdje. Kada se radi na dijagramu toka, ako odlučite trebate dodati proces korak između dvije druge korake procesa koji su već povezani, postoji jedan jednostavniji način za to nego da raskine vezu, ubacite vaš novi oblik, a zatim priključite vaš dva oblika na susjedna profili? Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako umetnuti slike na web stranici listanje | tbarber | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 19. lipnja 2009 06:23 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| XP smrzne kad ubacite USB External Hardrive | Alantrini | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 26 siječanj 2008 00:31 |
| Visio Help! | Dizma | Office & Applications | 2 | 5. prosinac 2007 08:36 |
| Mogu li umetanje novog Grafika / video karticu na moj laptop? | antchinn | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 11. studeni 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |