mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Visio 2007 Pro: Kā ievietot formu starp diviem savstarpēji savienotiem formu?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 14, 2009, 04:35
New Member Group

Default Visio 2007 Pro: Kā ievietot formu starp diviem savstarpēji savienotiem formu?

Čau,

Es esmu jauns, lai Visio un es esmu pārliecināts, ka tas, iespējams, vienkāršs jautājums, bet es esmu spējusi rast atbildi nekur citur.

Strādājot blokshēmu, ja jūs nolemjat vēlaties pievienot procesa posmā starp diviem citiem procesa posmiem, kas jau ir saistīti, vai ir vienkāršāk kā to izdarīt, kā, lai pārtrauktu savienojumu, ievietot savu jauno formu un tad savienot savas divas formas blakus formas?

Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Kā ievietot ritināšanas attēlus mājas lapā tbarber Web Dizains, Hosting & SEO 0 19 jūnijs 2009 06:23
Disk Boot atteice, Insert sistēmas diska, un nospiediet Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18 marts 2009 17:39
XP uzkaras, kad es iespraust USB External Hardrive Alantrini Drives & Removable Media 1 26 janvāris 2008 00:31
Visio Help! Dizma Office Suites & Applications 2 5 decembris 2007 08:36
Vai es varu ievietot jaunu Graphics / video karti savu portatīvo datoru? antchinn Portatīvie datori, Mobiles & PDA 1 11 novembris 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.