![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, Es esmu jauns, lai Visio un es esmu pārliecināts, ka tas, iespējams, vienkāršs jautājums, bet es esmu spējusi rast atbildi nekur citur. Strādājot blokshēmu, ja jūs nolemjat vēlaties pievienot procesa posmā starp diviem citiem procesa posmiem, kas jau ir saistīti, vai ir vienkāršāk kā to izdarīt, kā, lai pārtrauktu savienojumu, ievietot savu jauno formu un tad savienot savas divas formas blakus formas? Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Kā ievietot ritināšanas attēlus mājas lapā | tbarber | Web Dizains, Hosting & SEO | 0 | 19 jūnijs 2009 06:23 |
| Disk Boot atteice, Insert sistēmas diska, un nospiediet Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18 marts 2009 17:39 |
| XP uzkaras, kad es iespraust USB External Hardrive | Alantrini | Drives & Removable Media | 1 | 26 janvāris 2008 00:31 |
| Visio Help! | Dizma | Office Suites & Applications | 2 | 5 decembris 2007 08:36 |
| Vai es varu ievietot jaunu Graphics / video karti savu portatīvo datoru? | antchinn | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 1 | 11 novembris 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |