menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Visio 2007 Pro: Ako vložiť tvar medzi dve spojené tvary?

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 04:35
Nový člen skupiny

Default Visio 2007 Pro: Ako vložiť tvar medzi dve spojené tvary?

Nazdar,

Som nový Visio a som si istý, že to je asi jednoduchá otázka, ale já jsem nemohla nájsť odpoveď nikde inde.

Pri práci na diagram, ak sa rozhodnete, budete musieť pridať procesu medzi dvoma ďalšími krokmi procesu, ktoré sú už spojené, existuje jednoduchší spôsob, ako to urobiť, než aby sa prerušila spojenie, vložte váš nový tvar, a potom pripojiť dve tvary na priľahlých tvary?

Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako vložiť posúvanie obrázkov na webových stránkach tbarber Web Design, hosting & SEO 0 19. júna 2009 06:23
Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. marca 2009 17:39
XP prestáva pri vložení USB externé Hardrive Alantrini Drives & Removable Media 1 26. januára 2008 00:31
Visio Pomoc! Dizma Office & Aplikácie 2 5. decembra 2007 08:36
Môžem vložiť nový Grafika / grafické karty v mojom notebooku? antchinn Notebooky, Mobily a PDA 1 11. novembra 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.