![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Som nový Visio a som si istý, že to je asi jednoduchá otázka, ale já jsem nemohla nájsť odpoveď nikde inde. Pri práci na diagram, ak sa rozhodnete, budete musieť pridať procesu medzi dvoma ďalšími krokmi procesu, ktoré sú už spojené, existuje jednoduchší spôsob, ako to urobiť, než aby sa prerušila spojenie, vložte váš nový tvar, a potom pripojiť dve tvary na priľahlých tvary? Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako vložiť posúvanie obrázkov na webových stránkach | tbarber | Web Design, hosting & SEO | 0 | 19. júna 2009 06:23 |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| XP prestáva pri vložení USB externé Hardrive | Alantrini | Drives & Removable Media | 1 | 26. januára 2008 00:31 |
| Visio Pomoc! | Dizma | Office & Aplikácie | 2 | 5. decembra 2007 08:36 |
| Môžem vložiť nový Grafika / grafické karty v mojom notebooku? | antchinn | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11. novembra 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |