![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли начин да помрачавам / промяна на цвета на текста курсора (този, който прилича на "Аз, че вашата мишка показалец се превръща в) в Microsoft Word (Служба 2007)? Аз имам документ фона сив цвят, за да бъде по-лесно, отколкото на очите си бял, но след това текстът курсора е много трудно да се намерят, без да се концентрира върху търсенето за нея, защото тя също е сив. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT Аз мисля, че може да Знам, че мога с Ubuntu, но този различен OS няма пускане на яркостта върху монитора не помогне?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Аз вече имам яркостта определяне твърде много, 66%, така че също така да използвате сив фон =), но добре, ако там 'никакъв начин. Благодаря:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Mirroring на текст в Word 2007 - Как да | mkr | Офис Suites & Приложения | 2 | 18-ти септември, 2009 02:35 |
| Цветни Промяна на един монитор | kharlitos | Графика на карти & Монитори | 1 | 3 юни 2009 14:31 |
| Microsoft Office 2007 Word граф изключване | tinkerbell | Офис Suites & Приложения | 5 | 20 май 2009 12:47 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Начин, по подразбиране в Microsoft Word 2007 за поправяне на грешки? (освен Autocorrect | andrewanimation | Офис Suites & Приложения | 2 | 31 Март 2008 18:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |