![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da li postoji način da pomračit / promijeniti boju teksta pokazivač (onaj koji izgleda kao 'I' da vaš pokazivač miša pretvara u) u Microsoft Word (Office 2007)? Imam moj dokument pozadini jedne sive boje, da bude lakše na oči od bijele, ali tada se pokazivač teksta je vrlo teško pronaći bez koncentriraju na potrazi za njega, jer je i siva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont misliti možete Znam da se sa ubuntu, ali taj drugačiji OS obavlja stavljanjem osvjetljenja dolje na monitor ne pomažu?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ja već imam osvjetljenja down previše, 66%, tako da sam isto tako željeli koristiti sive pozadini =), ali u redu, ako ne postoji način. hvala:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zrcaljenje teksta u programu Word 2007 - Kako | MKR | Office & Applications | 2 | 18 rujan 2009 02:35 |
| Promijenite boju na jednom Monitor | kharlitos | Graphics Cards & Monitors | 1 | 3. lipnja 2009 14:31 |
| Microsoft Office 2007 Word Count izuzimanje | tinkerbell | Office & Applications | 5 | 20. svibanj 2009 12:47 |
| Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. ožujak 2009 13:27 |
| Način da se zadani Microsoft Word 2007 u ispravljanje pogrešaka pri upisu? (osim SamoIspravak | andrewanimation | Office & Applications | 2 | 31. ožujak 2008 18:14 |
| Thread Tools | |
| |