![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van úgy, hogy sötétebbre / változtatni a színét a szöveges kurzor (az egyik úgy néz ki, mint egy "I", hogy az egérmutató kifejezé) Microsoft Word (Office 2007)? I have my dokumentum háttérben egy szürke színű, hogy könnyebb legyen a szemem, mint a fehér, de aztán a szöveg kurzor nagyon nehéznek nélkül koncentrálva keresnek, mert ez is szürke. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think is Tudom, hogy az ubuntu, de amit a különböző operációs nem olyan a fényerő meg a monitor nem segít?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Már van a fényerő le túl sok, 66%, tehát én is szeretnék, hogy a szürke háttér =), de rendben van, ha nincs mód. köszi:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tükrözés szöveg Word 2007 - How To | MKR | Office & Applications | 2 | Szeptember 18, 2009 02:35 |
| Szín megváltoztatása egy monitor | kharlitos | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 3. június 2009 14:31 |
| Microsoft Office 2007 Word Count kizárása | tinkerbell | Office & Applications | 5 | 20. május 2009 12:47 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Oly módon, hogy a Microsoft Word 2007 alapértelmezett történő helyesbítéséről typos? (Egyébként Automatikus | andrewanimation | Office & Applications | 2 | 31. március 2008 18:14 |
| Téma eszközök | |
| |