![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra būdas patamsinti / pakeisti teksto žymeklio spalva (kuris atrodo maždaug taip "Aš", kad jūsų pelės žymeklis virsta) Microsoft Word (Office 2007)? Turiu dokumentą, fonas pilka spalva, kad būtų lengviau mano akis ne balta, bet tada teksto kursorius yra labai sunku be dėmesio skiriama ieško jo, nes jis taip pat pilkos spalvos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think galite Žinau, jūs galite su Ubuntu, bet thats įvairių OS nėra išleidimą ryškumą ant monitoriaus negali padėti?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Aš jau ryškumą per daug, 66%, todėl aš taip pat norėčiau naudoti pilkas fonas =) bet gerai, jei nėra jokios. Ačiū:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Veidrodinis Tekstas Word 2007 - How To | mkr | Office Suites & Applications | 2 | 18 rugsėjis 2009 02:35 |
| Spalva Keisti viename monitoriuje | kharlitos | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 3 birželis 2009 14:31 |
| Microsoft Office Word 2007 "Count atskirtimi | Tinkerbell | Office Suites & Applications | 5 | Gegužė 20, 2009 12:47 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Būdas pagal nutylėjimą "Microsoft Word 2007" į ištaisyti klaidų? (be Autokorekty | andrewanimation | Office Suites & Applications | 2 | Kovas 31, 2008 18:14 |
| Temos įrankiai | |
| |