![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли постоји начин да помрачит / променити боју текста курсор (онај који изгледа као 'И' да ваш курсор миша претвара у) у Мицрософт Уорд (Оффице 2007)? Имам мој документ позадини једне сиве боје, да буде лакше на очи од беле, али тада се показивач текста је врло тешко пронаћи без концентришу на потрази за њега, јер је и сива. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја донт мислити можете Знам да се са убунту, али тај другачији ОС обавља стављањем осветљења доле на монитор не помажу?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ја већ имам осветљења доун превише, 66%, тако да сам исто тако желели да користите сиве позадини =), али у реду, ако не постоји начин. хвала:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мирроринг Текст у програму Уорд 2007 - Како Да | мкр | Оффице & Апплицатионс | 2 | 18. Јул 2009 02:35 |
| Промените боју на једном Монитор | кхарлитос | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 3. јуна 2009 14:31 |
| Мицрософт Оффице 2007 Уорд Цоунт изузимање | тинкербелл | Оффице & Апплицатионс | 5 | 20 мај 2009 12:47 |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Начин да се подразумевани Мицрософт Уорд 2007 у исправљање грешака при упису? (осим СамоИсправак | андреуаниматион | Оффице & Апплицатионс | 2 | 31 март 2008 18:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |