![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли начин да го правят по подразбиране за Microsoft Word 2007, които трябва да се опита автоматично да коригира грешки, без значение каква е думата, вместо да ви се налага да въведете ръчно всеки един в Autocorrect, за да не получите точно същата печатна грешка отново? (I откриете, че за да не се струва, че, както много пъти ми грешки са съвсем различни от минали такива) За пример, аз написали "forym" в документ, вместо на "форум." Но вместо да се поправи печатар по подразбиране, Word просто подчерта грешка в червено и позволи тя да се променя. Сега, ако съм ръчно десния бутон на мишката върху думата> Autocorrect> форум, на една и съща печатна грешка няма да се случи отново, но има ли начин да се каже Word автоматично да позная които думата на възможните думи вероятно означаваше? Без значение какво ми typoed думата може да бъде. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нищо, че мога да намеря. Аз мисля, че може да приеме "не", освен ако някой мнения кой е бил там и го направи.
| |||
| |||
| Даже съм се приема че "не." Би било голяма функция все пак. Аз не въвеждайте много добре |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Microsoft Office 2007 Word граф изключване | tinkerbell | Офис Suites & Приложения | 5 | 20 май 2009 12:47 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Направете Outlook 2007 по подразбиране не GMail | TheFang | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 5-и парламентарен Oct 2008 14:51 |
| Начин, за да промените цвета на текста курсора в Microsoft Word 2007? | andrewanimation | Офис Suites & Приложения | 2 | 20 февруари 2008 год. 15:08 |
| Как мога да променя подразбиране размер на страницата в MS Word | girish т | Офис Suites & Приложения | 5 | 9 май 2007 г. 22:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |