menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

A cestu k výchozí aplikaci Microsoft Word 2007 do opravuje překlepy? (kromě automatických

Reply

Thread Nástroje
Old 28 března 2008, 21:43
Člen Skupina

Default A cestu k výchozí aplikaci Microsoft Word 2007 do opravuje překlepy? (kromě automatických

Existuje způsob, jak učinit z něj výchozí nastavení, které by měl Microsoft Word 2007 automaticky pokusí opravit překlepy, bez ohledu na to, co slovo, místo vašeho museli ručně zadávat každou z nich v automatických oprav, aby se nikdy dostat stejné Přesný typo znovu? (Zjišťuji, že to nesmí být za to, jak moje překlepy jsou častokrát zcela odlišné od těch minulých) Například jsem napsali 'forym' v dokumentu namísto 'fórum'. Ale místo toho se opravuje překlep ve výchozím nastavení aplikace Word jednoduše zdůraznila chyba v červené a umožnilo jít nezměněno. Teď, když jsem ručně právo-klikněte na slovo> automatických> forum, stejný překlep nikdy nebude opakovat, ale existuje způsob, jak zjistit, Word automaticky odhadnout, které slovo z možných slov asi myslí? Bez ohledu na to, co my typoed slovo může být. Díky.
Old 31. března 2008, 17:20
Dárce Skupina

Default A cestu k výchozí aplikaci Microsoft Word 2007 do opravuje překlepy? (kromě automatických

Žádný, že najdu. Myslím si, že lze předpokládat, "ne", pokud někdo, kdo to byl pracovní místa, a udělal to.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 31. března 2008, 18:14
Člen Skupina

Ano jsem za předpokladu, 'ne'. by bylo skvělé funkce když. Nejsem typ velmi dobře
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Microsoft Office Word 2007 hrabě Vyloučení Tinkerbell Office & Aplikace 5 20. května 2009 12:47
Word 2007, s výjimkou stránek od slov snowblind Office & Aplikace 8 21. březen 2009 13:27
Značka Outlook 2007 není výchozí GMail TheFang Email, VoIP & IM Diskuse 4 5. října 2008 14:51
A způsob, jak změnit barvu textu kurzor v aplikaci Microsoft Word 2007? andrewanimation Office & Aplikace 2 20. února 2008 15:08
Jak změnit výchozí velikost stránky v MS WORD girish t Office & Aplikace 5 9. května 2007 22:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.