![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Existuje způsob, jak učinit z něj výchozí nastavení, které by měl Microsoft Word 2007 automaticky pokusí opravit překlepy, bez ohledu na to, co slovo, místo vašeho museli ručně zadávat každou z nich v automatických oprav, aby se nikdy dostat stejné Přesný typo znovu? (Zjišťuji, že to nesmí být za to, jak moje překlepy jsou častokrát zcela odlišné od těch minulých) Například jsem napsali 'forym' v dokumentu namísto 'fórum'. Ale místo toho se opravuje překlep ve výchozím nastavení aplikace Word jednoduše zdůraznila chyba v červené a umožnilo jít nezměněno. Teď, když jsem ručně právo-klikněte na slovo> automatických> forum, stejný překlep nikdy nebude opakovat, ale existuje způsob, jak zjistit, Word automaticky odhadnout, které slovo z možných slov asi myslí? Bez ohledu na to, co my typoed slovo může být. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žádný, že najdu. Myslím si, že lze předpokládat, "ne", pokud někdo, kdo to byl pracovní místa, a udělal to.
| |||
| |||
| Ano jsem za předpokladu, 'ne'. by bylo skvělé funkce když. Nejsem typ velmi dobře |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Office Word 2007 hrabě Vyloučení | Tinkerbell | Office & Aplikace | 5 | 20. května 2009 12:47 |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Značka Outlook 2007 není výchozí GMail | TheFang | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 5. října 2008 14:51 |
| A způsob, jak změnit barvu textu kurzor v aplikaci Microsoft Word 2007? | andrewanimation | Office & Aplikace | 2 | 20. února 2008 15:08 |
| Jak změnit výchozí velikost stránky v MS WORD | girish t | Office & Aplikace | 5 | 9. května 2007 22:02 |
| Thread Nástroje | |
| |