μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Ένας τρόπος για την προεπιλογή της Microsoft Word 2007 σε διόρθωση typos; (εκτός από AutoCorrect

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Μάρτη 2008, 21:43
Μέλος Ομάδα

Default Ένας τρόπος για την προεπιλογή της Microsoft Word 2007 σε διόρθωση typos; (εκτός από AutoCorrect

Υπάρχει τρόπος να γίνει μια ρύθμιση που το Microsoft Word 2007, πρέπει να επιχειρήσει αυτόματα να διορθώσει τυχόν λάθη, δεν το θέμα αυτό που η λέξη, αντί να σας την ανάγκη να τεθεί ένα σε κάθε AutoCorrect ώστε να μην έχουν την ίδια ακριβώς typo πάλι; (Θεωρώ ότι το να μην αξίζει τον κόπο, όπως μου typos μάλιστα πολλές φορές είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες παρελθόν) Για παράδειγμα, θα πληκτρολογήσει "forym" σε ένα έγγραφο, αντί του «φόρουμ». Αλλά αντί για τη διόρθωση της typo από προεπιλογή, το Word απλά υπογράμμισε το λάθος στο κόκκινο και της επέτρεψαν να προχωρήσει ως έχει. Τώρα, αν μου το χέρι δεξί κλικ η λέξη> AutoCorrect> φόρουμ, το ίδιο λάθος ποτέ δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να πει το Word αυτόματα να μαντέψετε που λέξη από τις πιθανές λέξεις Ι πιθανότατα σημαίνει; Δεν έχει σημασία τι μου typoed λέξη μπορεί να είναι. Ευχαριστώ.
Old 31 Μαρτίου 2008, 17:20
Ομάδα Δωρητών

Default Ένας τρόπος για την προεπιλογή της Microsoft Word 2007 σε διόρθωση typos; (εκτός από AutoCorrect

Δεν μπορώ να το βρείτε. Νομίζω ότι μπορεί να υποθέσει ότι "δεν" Αν δεν κάποιον θέσεις της που ήταν εκεί και θα γίνει.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 31 Μαρτίου 2008, 18:14
Μέλος Ομάδα

ναί είμαι υποθέτοντας "δεν". , είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό όμως. Δεν τύπου πολύ καλά
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Microsoft Office 2007 Word Count Αποκλεισμός tinkerbell Office Suites & Εφαρμογές 5 20 Μαΐου 2009 12:47
Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων θαμπωμένος Office Suites & Εφαρμογές 8 21 Μαρ 2009 13:27
Κάντε προεπιλογή το Outlook 2007 δεν GMail TheFang E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 4 5 Οκτ 2008 14:51
Ένας τρόπος για να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου δρομέα στο Microsoft Word 2007; andrewanimation Office Suites & Εφαρμογές 2 20 Φεβ 2008 15:08
Πώς μπορώ να αλλάξω προεπιλεγμένο μέγεθος σελίδας σε MS WORD Girish t Office Suites & Εφαρμογές 5 9η Μαΐου 2007 22:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.