![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει τρόπος να γίνει μια ρύθμιση που το Microsoft Word 2007, πρέπει να επιχειρήσει αυτόματα να διορθώσει τυχόν λάθη, δεν το θέμα αυτό που η λέξη, αντί να σας την ανάγκη να τεθεί ένα σε κάθε AutoCorrect ώστε να μην έχουν την ίδια ακριβώς typo πάλι; (Θεωρώ ότι το να μην αξίζει τον κόπο, όπως μου typos μάλιστα πολλές φορές είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες παρελθόν) Για παράδειγμα, θα πληκτρολογήσει "forym" σε ένα έγγραφο, αντί του «φόρουμ». Αλλά αντί για τη διόρθωση της typo από προεπιλογή, το Word απλά υπογράμμισε το λάθος στο κόκκινο και της επέτρεψαν να προχωρήσει ως έχει. Τώρα, αν μου το χέρι δεξί κλικ η λέξη> AutoCorrect> φόρουμ, το ίδιο λάθος ποτέ δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να πει το Word αυτόματα να μαντέψετε που λέξη από τις πιθανές λέξεις Ι πιθανότατα σημαίνει; Δεν έχει σημασία τι μου typoed λέξη μπορεί να είναι. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορώ να το βρείτε. Νομίζω ότι μπορεί να υποθέσει ότι "δεν" Αν δεν κάποιον θέσεις της που ήταν εκεί και θα γίνει.
| |||
| |||
| ναί είμαι υποθέτοντας "δεν". , είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό όμως. Δεν τύπου πολύ καλά |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Microsoft Office 2007 Word Count Αποκλεισμός | tinkerbell | Office Suites & Εφαρμογές | 5 | 20 Μαΐου 2009 12:47 |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Κάντε προεπιλογή το Outlook 2007 δεν GMail | TheFang | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 5 Οκτ 2008 14:51 |
| Ένας τρόπος για να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου δρομέα στο Microsoft Word 2007; | andrewanimation | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 20 Φεβ 2008 15:08 |
| Πώς μπορώ να αλλάξω προεπιλεγμένο μέγεθος σελίδας σε MS WORD | Girish t | Office Suites & Εφαρμογές | 5 | 9η Μαΐου 2007 22:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |