kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Oly módon, hogy a Microsoft Word 2007 alapértelmezett történő helyesbítéséről typos? (Egyébként Automatikus

Reply

Téma eszközök
Old Március 28, 2008, 21:43
Csoport tagja

Van-e olyan módon, hogy az alapértelmezett beállítás, hogy a Microsoft Word 2007 automatikusan megpróbálja kijavítani ANY typos, nem számít, mi a szót, ahelyett, hogy saját kézzel írja be az egyes Automatikus hogy sosem kapják meg ugyanazt a pontos typo újra? (Úgy, hogy nem éri meg, ahogy typos a sokszor teljesen eltér a korábban is), például, azt typed "forym" a dokumentum a "forum. De ahelyett, hogy kijavítja a typo alapértelmezés Word egyszerűen kiemelte a hiba a vörös és tette lehetővé, hogy változatlan marad. Most, ha kézzel a jobb egérgombbal kattintson a szót> Automatikus> Fórum, ugyanaz typo soha nem történik meg újra, de van úgy, hogy elmondja, hogy a Word automatikusan hiszem szó, amely a lehetséges szóval én jelentette? Nem számít, milyen typoed szó lehet. Köszönöm.
Old Március 31 2008, 17:20
Donor Group

Semmi, amit tehetek. Azt hiszem, nem vállalja a "nem", ha valaki, aki már beküldött, és megtettem.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 31 2008, 18:14
Csoport tagja

Én igen feltételezve "nem." lenne egy nagy funkció is. Nem típus nagyon jól
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.