mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Būdas pagal nutylėjimą "Microsoft Word 2007" į ištaisyti klaidų? (be Autokorekty

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 28, 2008, 21:43
Narys

Default Būdas pagal nutylėjimą "Microsoft Word 2007" į ištaisyti klaidų? (be Autokorekty

Ar yra būdas padaryti tai numatytasis parametras, kad "Microsoft Word 2007" automatiškai turėtų bandyti ištaisyti klaidų, nesvarbu koks žodis, o ne jūsų būtinybės rankiniu būdu įvesti kiekvienos Autokorekty viena kad niekada pats tiksliai klaidos nebepasikartotų? (Manau, kad ne verta to, kaip mano klaidų yra dažnai visiškai skiriasi nuo buvusio partnerio) Pavyzdžiui, aš įvedėte "forym" ir vietoj "dokumentas forumas". Tačiau vietoj ištaisyti pagal nutylėjimą klaidos Word tiesiog pabrėžiama raudonos klaidą ir leido jai eiti nepakitęs. Dabar, jei aš rankiniu būdu, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Word> Autokorekty> Forumas, pačios klaidos niekada nebepasikartos, bet ar yra būdas pasakyti "Word automatiškai atspėti, kuris žodis iš galimų žodžių aš turbūt reiškia? Nesvarbu, ką mano typoed žodis gali būti. Ačiū.
Old Kovas 31, 2008, 17:20
Donorų grupės

Default Būdas pagal nutylėjimą "Microsoft Word 2007" į ištaisyti klaidų? (be Autokorekty

Nėra, kad galiu rasti. Manau, kad galite prisiimti "ne", jei kas nors kas ten buvo, ir tai padarė.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 31, 2008, 18:14
Narys

Yea I'm tariant "ne". būtų puiki funkcija nors. I don't tipo labai gerai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Microsoft Office Word 2007 "Count atskirtimi Tinkerbell Office Suites & Applications 5 Gegužė 20, 2009 12:47
Word 2007 Pašalinimas iš Word count snowblind Office Suites & Applications 8 Kovas 21, 2009 13:27
Padaryti Outlook 2007 "numatytasis Gmail nebuvo TheFang Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 5 spalis 2008 14:51
Būdas pakeisti teksto žymeklio Word 2007 Microsoft spalva? andrewanimation Office Suites & Applications 2 20 vasaris 2008 15:08
Kaip galiu pakeisti numatytąjį puslapio dydis MS WORD girish T Office Suites & Applications 5 9 gegužė 2007 22:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.