![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra būdas padaryti tai numatytasis parametras, kad "Microsoft Word 2007" automatiškai turėtų bandyti ištaisyti klaidų, nesvarbu koks žodis, o ne jūsų būtinybės rankiniu būdu įvesti kiekvienos Autokorekty viena kad niekada pats tiksliai klaidos nebepasikartotų? (Manau, kad ne verta to, kaip mano klaidų yra dažnai visiškai skiriasi nuo buvusio partnerio) Pavyzdžiui, aš įvedėte "forym" ir vietoj "dokumentas forumas". Tačiau vietoj ištaisyti pagal nutylėjimą klaidos Word tiesiog pabrėžiama raudonos klaidą ir leido jai eiti nepakitęs. Dabar, jei aš rankiniu būdu, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Word> Autokorekty> Forumas, pačios klaidos niekada nebepasikartos, bet ar yra būdas pasakyti "Word automatiškai atspėti, kuris žodis iš galimų žodžių aš turbūt reiškia? Nesvarbu, ką mano typoed žodis gali būti. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra, kad galiu rasti. Manau, kad galite prisiimti "ne", jei kas nors kas ten buvo, ir tai padarė.
| |||
| |||
| Yea I'm tariant "ne". būtų puiki funkcija nors. I don't tipo labai gerai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Microsoft Office Word 2007 "Count atskirtimi | Tinkerbell | Office Suites & Applications | 5 | Gegužė 20, 2009 12:47 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Padaryti Outlook 2007 "numatytasis Gmail nebuvo | TheFang | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 5 spalis 2008 14:51 |
| Būdas pakeisti teksto žymeklio Word 2007 Microsoft spalva? | andrewanimation | Office Suites & Applications | 2 | 20 vasaris 2008 15:08 |
| Kaip galiu pakeisti numatytąjį puslapio dydis MS WORD | girish T | Office Suites & Applications | 5 | 9 gegužė 2007 22:02 |
| Temos įrankiai | |
| |